Kin 137* Vörös Rezonáns Föld* 06.24* MAG nap

399_500_csupload_60219173A Rezonáns Föld minőségével ma elérkeztünk a Majom Hullámvarázsunk feléhez. Érzelmileg és szellemileg is igen felkavaró napokat tudhatunk magunk mögött. A Majom hullámvarázs leginkább egy vad hullámvasútra emlékeztet, mely beláthatatlan kanyaraira, éles zuhanásaira, majd emelkedőire igazán sose lehet felkészülni, csak maximum áramolni vele. Most a 7. nap, ideális idő arra, hogy kissé megpihenjünk és elengedjük a „majré vasat”. Erre ma a Vörös Föld biztosít tökéletes alkalmat.

A Vörös Föld a stabilitás, a nyugalom és béke szigetét hozza el és bár szinkron eseményeivel okozhat némi meglepetést, ebben a hullámvarázsban mi már csak legyintünk rá. Mindettől függetlenül érdemes odafigyelni a mi nap történéseire, mert később fontos iránymutatókká válhatnak majd, mégis óvakodjunk túl hamar levonni a következtetéseket. Adjunk teret és időt az eseményeknek, hogy kibontakozhassanak szemünk előtt, felfedve üzenetüket. Használjuk ki a mai napot arra, hogy összekapcsolódjunk belső erőközpontunkkal, hogy innen feltöltekezve, erőre és stabilitásra tehessünk szert, mely kitart a hullámvarázsunk (de legalábbis a MAG napjaink) végére.
A mai nap vezető ereje a Vörös Hold, mely az Univerzális Víz erejével ma kitisztítja az elmúlt időszak sebeit, elhozva ezzel a várva várt gyógyulást.

Ma ha tehetjük, pihenjünk meg. Sétáljunk a fűben, feküdjünk ki napozni, vagy csak egy kicsit, meditáljunk, A lényeg, hogy töltekezzünk a Föld energiáiból. Találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le itt. Ez a nap egy óriási lehetőség arra, hogy az Itt és Most-ban tudatosan IGEN-t mondjunk az életünkre, annak minden kihívásával, nehézségével, örömével és kalandjával együtt. A jövő még távoli, a múlt már elmúlt, éljük meg hát teljességében jelenünket és töltekezzünk fel energiáiból.

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, egy egész napot szánunk az Új év dinamikájának megismerésére. 
Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018 július 28-án. Jelentkezés és bővebb információ ITT.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.