Kin 134* Fehér Önálló Varázsló* 06.21* MAG nap

varazsloMa a Varázsló minősége toppan be hozzánk elhozva az irányítás és a felelősségvállalás kérdéskörét.  A Majom hullámvarázsban eleve nem javasolt tervezni, irányítani, de mindenképpen érdemes ma a Varázslóval összehangolni egyéni igényeinket, szándékunkat.

Ma ébresszük fel belső Mágusunkat és vállaljunk felelősséget képességeinkért és lehetőségeinkért melyek az elmúlt napokban a felszínre kerültek. Elérkezett az idő, hogy eltökéltségünket bizonyítsuk (leginkább Önmagunk felé) és ne kívülről várjuk a megerősítést. AZ Önálló tónus arra ösztökél, hogy állítsunk fel egyfajta sorrendiséget, hogy hatékonyabban haladhassunk az úton, azonban a Majom „sutba dobja az összes logikát” ezekben a napokban… Legyünk készek bármikor, még az utolsó percekben is változtatni, felkészülni a váratlanra. Ezt leginkább mentálisan segíthetjük elő. Meditációban kapcsolódjunk össze a Szellemi vezettetésért és kérjük segítségüket. Erősítsük meg hitünket mind Önmagunkba, mind a Szellemi vezettetésbe, hogy erre a stabil alapra építkezhessünk a következő napokban. Olyan ez mint egyfajta védőháló. Mindig ott van, még ha nem is mindig látjuk. A Hit felemel, kiemel az anyagiságból. Emlékeztet, hogy mind egyedi önálló szellemi létezők vagyunk és okkal érkeztünk e Földre. Vállaljuk fel erőnket, képességeinket, mely az önelfogadásból, és fejlődésünk iránti elkötelezettségből ered. Nézzünk szembe félelmeinkkel, bizonytalanságunkkal, és használjuk tanításukat, integráljuk őket életünkbe. Higgyünk Önmagunkban, abban, hogy ha valamit szívvel, lélekkel akarunk és megtesszük érte minden tőlünk telhetőt, akkor belép az Univerzum támogatása és átsegít bennünket a nehézségeken.

Tudatosítsuk magunkban, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is csak előre vihet! Engedjük el a személyiség akaratát, az irányítási vágyat, hogy minden a lehető legkönnyebben és lehetőleg csak a mi javunkat szolgálja. Amint elkezdünk egy nagyobb EGYségben gondolkozni, megtörténik a Csoda! Itt a lehetőség, hogy visszahozzuk a csodákat életünkbe, és újra elhiggyük, hogy a varázslat létezik, csak mi nem éltünk vele eddig.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Meghatározok, hogy varázsoljak
Megszabva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.