Kin 127* Kék Planetáris Kéz* 06.14* MAG nap

kézszívA Planetáris Kéz minőségével ma kiteljesedik a Fehér Tükör Hullámvarázs témája. Most hogy felismertük és elengedtük életünkből a hamis ábrándképeket, előtűnik a Valós-ság. A Kéz ma rávilágít, hogy életünk mely területén aprózzuk el energiáinkat, hol érdemes priorizálni és egyenként lezárni a múltat/feladatot/gondolati berögzülést.

A Kék Kéz nem csak, hogy segít befejezni az elkezdett „tisztogatást” életünkből, de gyógyírt is nyújt felszaggatott sebeinkre. Ne feledjük, nem csupán Évünk tónusa Kristályos, de 12. Maja Holdhónapban is járunk, mely eleve elhozza az Év témáinak felismeréseit is. Igen izgalmas és felkavaró év áll mögöttünk, de lássuk meg a jó oldalát is: rengeteg felismeréssel gazdagodtunk, így talán jobban meg is érthetjük életünk (elmúlt 12 évének) történéseit, fordulatait. Ma ennek folytatásaként, idézzük fel eredeti célkitűzéseinket és erősítsük meg hitünket és elhatározásunkat, hogy manifesztálódhasson mindez. Ideális befejezése ennek az időszaknak -és a Kristályos hónapunknak- a Tükör és a Majom Hullámvarázs, mely a MAG napok tökéletesen tiszta és gyógyító energiáival egyben elő is készítik a terepet az utolsó Hónapnak, hogy megbékélve a múlttal, letehessük terheinket és július 26-val egy vadonat új évet kezdhessünk!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek a tudás érdekében
Előállítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.