Kin 122* Fehér Felhangos Szél* 06.09* MAG nap

higher%20selfEgy ilyen viharos, szeles éjszaka után, mi más is lehetne a mai nap minősége, mint a Fehér Felhangos Szél. A Tükör fókusza, ma a kommunikációra esik, rávilágítva arra, hogy mi is van szavaink mögött valójában. A Szél a tiszta Lélekkel átitatott őszinte kommunikáció képviselője. Lássuk be, legyünk bármennyire is tudatosak, néha azért nem azt, és/vagy nem úgy, kommunikálunk környezetünk felé, amit és ahogyan az valóban megfogalmazódott bennünk. Sajnos a mai világunkban a szavak elveszítik jelentésüket, céljukat, minőségüket.

A kimondott szónak teremtő ereje van, ezt már régről tudjuk. Akkor hogy lehet az, hogy még mindig nem tart ott a világ ahol tarthatna? Úgy, hogy a kimondott szó, a mögötte megjelenő szándéktól, a gondolattól lesz tartalmas. Magyar nyelv csodálatos, ebben található erre egy pontos kifejezés: „üres szavak”. A mai nap feladata, hogy feltöltsük ezen üres szavakat Szellemi tartalommal.
A Szél napok mindig szelesnek is ígérkeznek, ilyenkor jócskán felkavarodnak, gondolataink érzelmeink. Fontos, hogy tartsuk meg belső stabilitásunkat, fókuszáljunk a jelen eseményeire, hogy megmaradjon tisztánlátásunk. „Hallgatni arany” tartja a mondás és ez ma különösen így van. Ahhoz hogy világosan kommunikáljunk egymással, az első lépés, hogy csendben legyünk, azaz a meghallgatás képessége. A nyugalomban maradás, az összeszedettség, és nyitottság képessé tesz bennünket arra, hogy ráhangolódjunk másokra, hogy megfelelő módon válaszoljunk, jelentőségteljesen, ne csak egy mechanikus módon. Csendesedjünk el úgy belül (gondolatilag), mint kívül (beszéd) hogy meghallhassuk az Isteni útmutatást, mely sugallatával előre repít céljaink felé. Segít, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Csendesítsük el gondolatainkat, engedjük el az ítélkezést és kommunikáció kényszerét. Kapcsolódjunk össze Szellemi vezetőnkkel, hogy utat mutathasson.

Vizsgáljuk ma meg belső monológunkat is, hogy felismerhessük milyen hamis Ön-képekkel, illúziókkal áltattuk magunkat eddig, ami miatt esetlegesen eltávolodhattunk hitünktől, szelemi vezetőnktől. Ezek oka lehet egy régről beragadt minta, gyermekkori el nem ismerés, lekicsinylés vagy bármi egyéb sérülés, ami elhitette velünk, hogy kevesebbek vagyunk. Azáltal, hogy a felismerjük a körülöttünk és bennünk megjelenő illúziókat, és ezt ki is tudjuk végre helyesen kommunikálni, végre kimozdulhatunk a holtpontról. A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, mely az önmagunkhoz való hűséget és a feltételnélküli szeretet használja arra, hogy átsegítsen bennünket ezen a feszült időszakokon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.