Kin 113* Vörös Szoláris Égenjáró* 05.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

a9f3eaa4b09a0e1273b874b2f1688e7dA Szoláris Égenjáró, ma megerősíti bennünk célkitűzéseinket, a kiindulási szándékot. Ez a nap tehát lehetőséget ad arra, hogy meghozzuk döntéseinket saját belső összhangunk által, hogy így a megakadt helyzetek újból sodrásba kerüljenek. Az Égenjáró segítségével ezt a lendületet, ma „belülről” vehetjük.

A tegnap indult 12. Maja Holdhónap a Galaktikus Ember minőségeit képviseli. A 12-es hónap, mindig a felismerésekről, a tanulságok levonásáról szól. Ebben a 28 napban 3db GAP és 20db MAG nap lesz, mely jelentős változást hozhatnak életünkbe! Intenzív energiájukkal felerősítik bennünk a felismeréseket, az elvárásmentességet, hogy az Ember által hordozott bőség beáramolhasson életünkbe. A második napon az Égenjáró dinamikája kicsit még visszafogottabb, visszahúzódóbb, mégis nagyon aktív. Olyan ez a minőség mint a megfeszített íj. Vissza kell vonuljunk kissé, hogy belső erőközpontunkból erőt és bátorságot merítve szinte kilőhessünk az új, a friss és az eleven felé! Legyünk készek és nyitottak a változásra, az ismeretlenre!
A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Égenjáró, ma rámutat azon életterületeinkre, ahol még nem használtuk ki teljesen a bennünk lévő teremtő potenciáljainkat, ahol még mindig csak „fél gőzzel működünk. Éppen ezért érezhetjük, ma kissé feszültebnek, ingerültebbnek magunkat. Használjuk ki az Égenjáró nyújtotta visszavonulási lehetőséget arra, hogy erőt gyűjtsünk és felfedjük ezek valódi okát. A mai nap vezető energiája a Hold, mely segít meghúzzuk érzelmi határainkat, hogy ma ne bonyolódjunk bele a felesleges lelki zsarolásokba, játszmákba (még önmagunkkal se!). A mai nap feltölt bátorsággal, kíváncsisággal és erőt ad ahhoz, hogy bemerészkedjünk az ismeretlenbe és meglássuk, miért ragaszkodunk továbbra is a régi berögzült mintáinkhoz, hiedelmeinkhez. Induljunk el hát bátran önmagunkba, és vizsgáljuk meg érzelmeinket, azokra koncentrálva, melyeket leginkább szeretnénk elkerülni. Így alkothatunk az árnyakból és démonokból segítőket utunkhoz és itt lép be a Hold (vezető) áldásos tevékenysége, mely elhozza az érzelmi megtisztulást, így mosva el belső félelmeinket, hogy könnyebben célhoz érjünk. Érezzük, és élvezzük, ahogy ezek a gátak átszakadnak és életenergiánk újra áramlásba kezd! Ma mindehhez hatalmas támogatást kapunk a Galaktikus Aktiváló Portálnap által, használjuk ezt ki okosan!

A mai nap energiáit úgy tudjuk elősegíteni, ha megadjuk magunkat mind a befelé, mind a kifelé áramló energiáknak. Vagyis megteremtjünk önmagunk számára szükséges teret és időt ahhoz, hogy befelé forduljunk, meditációban összekapcsolódjunk felettes énünkkel (szellemi énünkkel), ugyanakkor nem feledkezünk meg a cselekvés és aktivitás fontosságáról sem! A legjobb ha a reggelt egy könnyű meditációval kezdjük, vagy akár egy csakra tisztító gyakorlattal, mely egyszerre aktivizálja testünket és szellemünket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Pulzálok, hogy felderítsek,
Megvalósítva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét
A szándék szoláris tónusával,
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.