Kin 110* Fehér Ritmikus Kutya* 05.28* Galaktikus Aktiváló Portálnap

dont-hurtElérkeztünk az ötödik GAP napunkhoz, egyre erősödnek az energiák. Ma a Kutya feltételek nélküli szeretete hozza el számunkra a tanítást. A Ritmikus tónus ma segít letenni voksunkat Önmagunk és érdekeink mellett. Segít egységbe rendezni céljainkat és az elhatározásainkat, így támogatva a döntéshozatalunkat; a Kutya pedig gondoskodik arról, hogy mindezt önmagunk szeretetével összhangba hozzuk meg.

A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kutya ma az Önszeretet és az Önelfogadás kérdéskörét bontogatja. Lássuk meg, hogy hol vagyunk hajlamosak saját igényeinket a háttérbe szorítani, mások érdekében, vagy netán az odatartozás érzéséért. A Kutya falkában jár, ez igaz. Itt meg van minden egyes kutya szerepe, mely a falka létfenntartását és biztonságát elősegíti, nem csorbítva azonban önnön érdekeit, igényeit. Fel kell ismernünk, ha „rossz falkába” kerültünk. Figyeljünk a bennünk munkálkodó érzelmekre, használjuk a Kígyó erejét, hogy a zsigerből érkező megérzéseink a helyes útra terelhessenek. Maradjunk ki az érzelmi drámázásokból, a különböző játszmákból, melyek visszahúznának. Az Önostorozás helyett, inkább szabjuk meg saját határainkat és tegyük le voksunkat saját célkitűzéseink mellett. Mindegy mely oldalon is állunk, ezek az érzelmek legtöbbször a bennünk rejlő hiányokról, és/vagy az önmagunk nem elfogadásából erednek. Ahogy megérjük mindezt, fordíthatunk is rajta. Tudatosítsuk, hogy bár lehet vannak árnyék részeink, melyekre esetleg nem vagyunk büszkék, de attól még „én, ÉN VAGYOK!” Egy értékes szellemi létező, akinek joga van a hibáihoz! Ez természetesen nem azt jeleni, hogy nem kell dolgoznunk magunkon! Hiszen fejlődni jöttünk e földre, nem intézhetjük el ennyivel: „én ilyen vagyok, minek is változtassak rajta, fogadják el!”. A kihívás abban rejlik, hogy szeretettel és elfogadással fordulunk önmagunk felé, és megtanuljuk kezelni és értékelni hibáinkat. Csakis ezáltal leszünk képesek ezt a fénybe emelni és változtatni is rajtuk.

A mai napon legyünk nyitottak és befogadók. Forduljunk magunk felé szeretettel és megértéssel, hisz a bennünk lévő hiányt csakis önmagunk szeretetével pótolhatjuk. Ahogy elkezdjük szeretni és becsülni önmagunkat, minden a helyére kerül és mellénk szegődik a megfelelő falka is.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a szeretet érdekében
Kiegyenlítve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.