Kin 105* Vörös Mágneses Kígyó* 05.23.

kundalinichakrasA Mágneses Kígyóval ma nem csupán egy újabb Hullámvarázs, hanem egy újabb Föld ciklus is kezdetét veszi. A Kígyó az ösztönök, az intuíció, a szexualitás és az életerő képviselője. Ebben a 13 napban tehát a feladatunk megtanulni értékelni az életet és az általa nyújtott lehetőségeket, valamint megtanulni saját testünk nyelvét, hogy követhessük útmutatását.

A mai nap rámutat arra, hogy életünk mely területét vette át az automatizmus, a rutin és/vagy a megszokás. Hol apadt el életkedvünk, életerőnk, hol folyik el minden nap az energiánk. A következő 13 napban ezt az energia blokkot kell feloldanunk. Amikor elnyomjuk gondjainkat, vagy nem figyelünk oda rájuk, testünk befogadja és elraktározza a tudattalan metaforákat, melyekről nem vettünk tudomást. Ez fizikai tünetben jelenhet meg, melyek tudattalan ügyeinket a tudatosság szintjére hozzák. A Kígyó most a test-tudatosságunkat ébreszti fel, arra kérve, hogy figyeljünk jelzéseire, így gyógyítva magunk fizikai, szellemi és érzelmi szinten is. Ez a minőség emlékeztet, hogy az Életet nem leélni, hanem Megélni kell! Csempésszünk egy kis szenvedélyt és spontaneitást ezekbe a napokba, hogy végre kiszabaduljunk a rutin és megszokás előre jelezhetőségétől.
Bár ez a 13 nap a test-tudatosságról szól, mégis óva int attól, hogy azonosítsuk magunkat vele. A Kígyó árnyékában túlságosan kötődhetünk a fizikai testhez, vagy behálózhatnak minket érzéki vágyaink, hogy elszakadunk esszenciális önvalónktól. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk sem önmagunk sem mások felett, ha ezen kapjuk magunkat. Testünk csupán egy eszköz, mely segít hogy beteljesíthessük célkitűzéseinket. Mondjunk köszönetet neki, hogy végigkísér bennünket életünk folyamán és támogat bennünket. Gondozzuk, óvjuk, ápoljuk, de ne azonosítsuk magunkat vele.

A Kígyó energiáit elősegíthetjük azzal, ha csakra tisztító gyakorlatokat végzünk, ha különös odafigyeléssel ápoljuk, vagy akár csak jobban odafigyelünk a táplálékunk milyenségére.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.