Kin 85* Vörös Rezonáns Kígyó* 05.03* Galaktikus Aktiváló Portálnap

kundalini lotusA tegnap induló 11. hónapunk a Ritmikus Mag minőségében telik, ami azt jelenti, hogy le kell váljunk az év témájáról (Kristályos Mag Éve) újra kell értékeljük, át kell strukturálnunk a kiindulási pontot. Ebben a 28 napban beépíthetjük az elmúlt hónapok tanításait, tapasztalatait ugyanakkor hatalmas energia szabadul fel erőink átcsoportosításával.  Ez a leválás segít abban, hogy elengedjük a múltat, az eredményeket, hogy felfrissüljünk, és megtalálhassuk a kapcsolatot új, magasabb minőségű énünkkel.

A hónap második napja a Rezonáns Kígyó, mely ma az ösztönös megérzésekre, valamint az Életerőnkre hívja fel a figyelmet. Mindazonáltal egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is, ami szokás szerint felerősíti ezt az elemei energiát. Figyeljük meg hogy életünk , vagy aspektusunk mely területére jellemző az, hogy életenergiánk csak csörgedezik, hogy robotpilóta irányítja tetteinket, mert ma erre a területre kell fókuszáljunk, hogy oldhassuk gátjainkat. A Kígyó ma segít felkészülnünk az előttünk álló cselekvő időszakra, feltölt bennünket az ehhez szükséges lelkesedéssel és életerővel. A nap vezető jegye a Vörös Föld, így a Galaktikus kapuk kinyitásával a mai minőség egészen a Föld középpontjáig hatol. Útja során feloldja elakadásainkat majd visszatérve a Vasmagkristályból, mint Kundahlini, a gyökér csakránkból indulva felfelé, a gerinc mentén, elkezdeni kitölti az összes repedést, hiányosságot, melyeket az elmúlt napok veszteségei okoztak. Igen energetikus napot élhetünk ma át, melyet ha jól használunk, feltölt bennünket szenvedéllyel és lelkesedéssel.

A Kígyó a testiség a szexuális vágyak megtestesítője is, mely szintén ősi kreatív energia. Testünk tükrözi elménk, érzelmeink és szellemünk tudatát. Emlékszik mindenre, amit átélt, és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és a sebeket is. Ápoljuk, gondozzuk és szeressük hát testünket, mely körbe ölel minket! Ha helyesen használjuk, figyelünk a jelzéseire, reakcióra, fizikai tüneteire, elsajátíthatjuk a test bölcsességét. Így a nap végére teljes vitalitásunkkal felvértezve várhatjuk a Világáthidaló átváltoztató minőségeit.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy túléljek
Inspirálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.