Kin 79* Kék Mágneses Vihar* 04.27.

cosmic-moon-of-presenceA Mágneses Hullámvarázzsal ma kezdetét veszi a 10. Maja Holdhónap utolsó hullámvarázsa. Ez azt jelenti, hogy a hónap utolsó 5 napjában hathatós segítséget kapunk ahhoz, hogy elkezdjünk leválni az Év témáiról, elengedve a sallangot, hogy a 11. hónapban, melyet a Ritmikus Mag kódol egy új formában folytathassuk fejlődésünket.

A Vihar hullám tehát tisztít, felfrissít, megújít… Azonban ha ellent állunk, megtanít bennünket „kesztyűbe dudálni”. A következő 13 nap kulcs szavai, amire emlékeznünk kell: alázat, megengedés, elfogadás. Nagyon fontos, hogy leljünk rá és/vagy tartsuk meg belső központunkat. Erősítsük meg hitünket Önmagunkban, hogy a következő napok érzelmi hullámzásait a javunkra fordíthassuk és ne elragadjanak. Az elmúlt 13 napban (Világáthidaló hullámvarázs) „előkészített” lezárt és elengedett témákat, most a Vihar elementáris erejére bízhatjuk, hogy magával ragadva, belőle valami újat teremthessen. Engedjük el a ragaszkodást, a görcsös kapaszkodást mindabba, ami már elmúlt, és cseréljük le a rég cselekvési mintákat. Érdemes ma meghatározni azokat a jellemzőket, tulajdonságokat melyekre ezeket szeretnénk lecserélni, hogy meghatározzuk az irányt amerre haladni szeretnénk. Engedjük el az ellenállást és csak hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek. Egyszerűen csak várjuk ki a vihar végét. Szánjunk ma időt és teret arra, hogy összekapcsolódjunk belső esszenciánkkal, hogy megteremthessük azt a stabil erőközpontot, ami minden körülmények között stabilan megtart majd bennünket.

Tudatosítsuk, hogy mindez értünk és fejlődésünkért történik. Azért jöttünk a földre, hogy tapasztaljunk, tanuljunk és fejlődjünk. Ez ad értelmet az életünknek. A Vihar energiái ugyan felforgatják életünket, de ezzel el is indítják az újjászületésünket! Éljen a változás!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek az öngerjesztés érdekében
Vonzva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A cél mágneses erejével
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.