Kin 77* Vörös Kristályos Föld* 04.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

föld_faA mai Vörös Föld GAP nap olyan véletlenszerű események sorozatát hozza el számunkra, mely segíti a Világáthidaló hullámvarázs jobb megértését. Felismerhetjük az elmúlás, az elengedés miatt érzett félelmeink, aggályaink valódi okát, megérthetjük, hogy az élet folytonos körforgásában mindennek helye van és ha tudatosan éljük meg, még akár felszabadító is lehet.

A Föld ma a jelen pillanat fontosságára hívja fel a figyelmünket. Arra, hogy ne mulasszuk el értékelni a pillanatot és mindazt a kincset amit a ma tartogat számunkra! Ha a múltban ragadunk és folyton csak nosztalgiázunk, hamis illúziókba ringathatjuk magunkat, a múltat még szebbé a jelent borongósabbá varázsolhatjuk. Ha a jövőt várjuk, a várakozás és tervezgetés izgalmában megfeledkezhetünk arról a tényről, hogy MA írjuk a jövőnket… A mai nap minden egyes perce, befolyással van a holnapunkra! Angolra fordítva a „jelen” szó azt jelenti, hogy „Present” ami ebben a nyelvjárásban az ajándékot is jelenti.. Fogadjuk hát a mai napot (és mostantól minden napot!) úgy, mint egy ajándék! Bontsuk ki, vizsgáljuk meg mit nyújthat, értékeljük és használjuk ki. Akármilyen váratlan esemény is ér ma bennünket, fogadjuk nyitottsággal és tárt karokkal, hisz nem tudhatjuk hová vezet! Ma értelmet kaphatnak az elmúlt napokban történtek, és általa egy egészen más kép tárul elénk, az elmúlt napok „drámáiról”.

Törekedjünk ma megélni a pillanatokat, és élvezni a Jelent. A Vörös Föld energiáit elősegíthetjük, ha ma összekapcsolódunk a Természettel. Sétáljunk mezítláb a füvön, használjuk ki a napsütést és hasaljunk ki a természet lágy ölébe. Érezzük, ahogy a Föld átmelegít és feltölt szerető és tápláló energiáival. Lássuk meg a nap értelmét és éljük is meg a maga teljességében! Adjunk ma (és minden nap) hálát Bolygónkért és tegyünk meg Minden tőlünk telhetőt, hogy enyhítsük terheit!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szentelek, hogy fejlődjek,
Egyetemessé téve az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be rajtam keresztül.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.