Kin 59* Kék Rezonáns Vihar* 04.07.

viharMa egy dinamikus, pörgő nap elébe nézhetünk melyet a Vihar ereje korbácsol fel. Ez a felkavaró energia erős kihatással lesz érzelmeinkre, gondolatainkra is. Egyfajta öngeneráló folyamat veszi kezdetét, mely végére letisztult, minden sallangtól mentes Én fog állni. Ez az újjászületés, megújulás, ha tudatosan felkészülünk rá, nagyban előre mozdítja céljainkat.

A Rezonáns tónussal az Égenjáró hullámvarázs feléhez értünk, elérkezett az idő, hogy most megállva újraértékeljük az eddigieket, és ha kell, módosítsunk útvonalunkon. A Vihar miatt ma könnyen úgy érezhetjük, hogy széthullik körülöttünk minden, hogy életünk nem úgy működik mint eddig. Tudatosítsuk, hogy ez nem feltétlenül rossz állapot. Néha azért hullik szét minden, hogy valami sokkal jobb épülhessen a helyén. A Vihar arra kér, hogy álljunk bele ebbe az állapotba. Térjünk vissza belső középpontunkba, ahol stabilan gyökeret verhetük és alázattal adjuk át magunkat a Vihar tisztító erejének. Minél inkább küzdünk az elemek ellen, annál inkább csak kiszipolyozza energiáinkat. Emlékezzünk csak, hogy a természetben, még a legerősebb fák is megtörhetnek, míg a fű csupán békésen ringatódzik az örvényben. A Vihar az alázatra tanít ma bennünket. Képesek vagyunk e meghajolni a Mindenség akarata előtt és elfogadni, amit hoz, vagy küzdünk ellene, és „belereccsenünk”? A Döntés csakis rajtunk múlik. Itt az ideje megtanulnunk újra hinni, hogy az Égenjáróval új énünket is felfedezhessük.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.