Kin 56* Sárga Önálló Harcos* 04.04.

harcosA mai napon kezdetét veszi a 10. Maja Holdhónap, melyet az Önálló Harcos minősége kódol. A 10. hónapban mindaz beérik, kiteljesedik, amiért az év eleje óta dolgozunk. Éppen ezért ebben a hónapban fontos, hogy összekapcsolódjunk a kiindító motivációval, megfogalmazzuk újra a szándékot. Mindez, az Önálló Harcos minőségével megteremt egy olyan biztonságos alapot, mely nem csupán a Hullám témáját erősíti, stabilizálja, de az Év során megfogalmazott célunkat is sikerre viszi.

A Harcos a belső erönkre hívja fel a figyelmünket, arra kér vállaljunk felelősséget érte és engedjük el a halogatást és a maximalizmust. Ne várjunk a tökéletes pillanatra/társra/gondolatra. Fogalmazzuk meg, mire van szükségünk, célunk eléréséhez, milyen képességeink vannak a tarsolyunkban és hogyan tudjuk az esetleges hiányzó „részeket” pótolni. Készítsünk cselekvési tervet, melyet szabjunk önnön képességeinkre, habitusunkra. Ne akarjunk mindent egyszerre elérni. Lépésről lépésre kell meghódítsuk a csúcsot! Hangoljuk össze szívünk és elménk rezgéseit, hogy meghallhassuk saját belső útmutatásunkat. Fogalmazzuk meg magunknak azokat a kérdéseket, melyek legbelül foglalkoztatnak bennünket. Engedjük el félelmeinket, hiszen a bátorság nem azt jelenti, hogy nem félünk, hanem azt, hogy ezzel együtt mégis cselekszünk!

Az Égenjáró hullámvarázs kíváncsi, felfedező minőségéhez tehát ma bátorság és erő is társul, mely nagyban előre lendítheti célkitűzéseinket. Kapcsolódjunk össze belső vezetőnkkel és hallgassunk útmutatására. Ahogy elér hozzánk ez a hang – bármily halk is, – automatikusan felerősödik bennünk a Bizalom érzése, mely bátorsággal és eltökéltséggel tölt el, így könnyebben szembe tudunk nézni az esetlegesen elénk kerülő akadályokkal. Ha a mai nap során, vagy akár a következő 28 napban erős érzelmek ragadnának el, vegyünk 2-3 mély lélegzetet, térjünk vissza a jelenbe és hangolódjunk újra rá az Szellemi vezettetésre és a siker nem marad el.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Meghatározok, hogy kérdezzek,
Megkötve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A forma önlétező tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.