Kin 48* Sárga Szoláris Csillag* 03.27.

change-butterfly-Tobby-DonagheyMa a Sárga Csillag minőségével egy újabb lépést tehetünk önmagunk kiteljesedése felé azáltal, hogy szélnek eresztjük önkritikus énünket és felfedezzük rejtett tehetségeinket. A Nap hullámvarázs tanítása a teljes Önelfogadás és saját fényünk felvállalása.

A mai nap arra kér, hogy váljunk nyitottá az elmúlt napok tanításaira és kövessük szívünk útját. Használjuk a Csillag vezérelvét és egyszerűsítsünk. Ne bonyolítsuk túl a ma elénk táruló eseményeket, engedünk neki teret és lássuk meg a „káoszban” uralkodó rendszert. Szánjuk rá a mai napot arra, hogy listát készítsünk teendőinkről és a hozzá szükséges régi és újonnan felfedezett képességeinkről. Készítsük el az ütemtervünket, hogy hatékonyabb legyen a munkavégzésünk. Tegyük fel magunknak a kérdést, melyik teendő a legégetőbb és legyünk kitartóak, amíg nem végzünk a feladattal. Lássuk meg, ha az általunk megítélt valóságunk csupán illúziókra épült. Engedjük el az önostorozást és az ítélkezést, és vegyük észre, hogy ezen valóságok mindenkinél egyediek. Ne feledjük, hogy ami számunkra Harmonikus, az nem feltétlenül jelenti ugyanazt környezetünk számára. Tartsuk fókuszban, hogy tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni. A Mi feladatunk, hogy meglássuk a Tökéletlenségben, a diszharmóniában is a lehetőséget!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy megszépüljek,
Megvalósítva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szándék szoláris tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .