Kin 45* Vörös Ritmikus Kígyó* 03.24.

kundalini-rising-barbara-rockholdA mai napot a Ritmikus Kígyó teszi szenvedélyesebbé, kreativitásával ma nagyban előmozdítva a Nap hullámvarázs témáját. A Vörös Kígyó, a test tudatosságára és a mélyen belülről jövő megérzések, intuíciók jobb megértésére hívja fel a figyelmünket.

Ma előfordulhat, hogy erőtlennek, motiválatlannak érezzük magunkat, mely akár betudható a Tavaszi fáradtság első jeleinek, azonban ma a Vörös Kígyóval ezen könnyen segíthetünk. A Kígyó hozza életünkbe a szenvedélyt, az ösztönöket és a kreativitást.  A Mayák ezt az Őserőt Chiccan-nak, nevezték és egy tollas kígyóval ábrázolták. Ő felel az esőért, a termékenységért, a megújulásért, ugyanakkor arra is tanít, hogy ezt a szenvedélyt és az érzékiséget használjuk fel arra, hogy általuk egy magasabb tudatosság szintjére kapcsolódhassunk. Kövessük a gyomor tájékról induló megérzéseinket, mint egyfajta hívást, amikor döntést hozunk!
A Nap hullámvarázsban megjelenő Kígyó arra ösztönöz, hogy tervezzük meg a következő lépéseinket az Önkifejezésünk felé. A tegnap „elültetett” kis magjinkat töltsük ma fel szeretettel, szenvedéllyel és életerővel! Engedjük el a rutint és a megszokást, kapcsoljuk ki az automata pilótát életünkből és merjünk szenvedélyjel cselekedni. Bármi is a mai tervünk, használjuk ki a mai nap nyújtotta kreativitást és vessük bele magunkat teljes lelkesedéssel.

Szombat van, kapcsolódjunk ki, vezessük le az egész hét feszültségeit valami aktív testmozgással, még ha az elején nincs is meg a kezdeti lelkesedés, a testünk Chiccan hatására hamar „lángra kap”!  Figyeljünk ma testünk jelzéseire és cselekedjünk megérzéseink szerint. Kényeztessük magunkat egy kicsit, ápoljuk testünket és köszönjük meg neki, hogy hordoz és óv bennünket. Adjunk ma hálát az Életünkért, és mindazért a sok jóért, ami körülvesz bennünket. Töltődjünk fel A Kígyó Életigenlő enegriáiból.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a túlélés érdekében,
Kiegyenlítve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.