Kin 31* Kék Felhangos Majom* 03.10.

innerlijk_kindMa a Majom bohókás energiái lépnek életünkbe, hogy egy új nézőpontot mutassanak meg számunkra. Teszi ezt a legjobb szándékkal, de mint egy „elefánt a porcelánboltban”. A Csillag hónapjában és Kék kéz hullámban való megjelenése arra ösztönöz, hogy lássuk meg a káoszban is a rendet. Attól, hogy ma valami nem úgy történik ahogy azt mi gondosan elterveztük, még nem jelenti azt, hogy az így nem lesz (legalább) ugyanolyan jó!

A mai nap legjobban tesszük, ha felvértezzük magunkat humorral és gyermeki ártatlansággal. Fogadjuk a változásokat, de még a konfliktusokat is nyitott szívvel és elmével, hogy megláthassuk, amit a Majom ma mutatni szeretne. Legyünk nyitottak az új lehetőségekre és ragadjuk is meg őket. Vegyük könnyedén az elénk kerülő akadályokat, ne engedjük, hogy érzelmeink magukkal ragadjanak. Tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire, tanulságaira, hogy most, tiszta fejjel és a felébresztett gyermek ártatlanságával egészen új lehetőségeket, megoldásokat, akár képességeket is felfedezhessünk. Ez a nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy összpontosítsuk erőinket, lehetőségeinket és az új megoldásokra fókuszálva előre lendíthessük a Kéz témáit a lezárást és elengedést.

A mai nap energiáit lazasággal, humorral és játékossággal erősíthetjük. Mi az, ami ma boldoggá tenne?  Dobjuk félre a terveinket és tegyünk meg ma érte mindent! Vidámparkba mennél? Nosza rajta? Kipróbálnád milyen egy hegyről lekiabálni, irány Tihany! Vattacukrot ennél? Vegyél egyet! Számtalan módja van boldogságunknak és a legszebb, hogy csak tőlünk függ, és elég hozzá egy döntés! Te hogy döntesz ma? Sajnos manapság túl komolyan vesszük az életet, a szabályok és ránk erőltetett, belénk nevelt korlátjaink hatására. Annyira benne élünk ebben a mókuskerékben, hogy lassan elhisszük ez életünk célja. Gyógyítsuk meg belső gyermekünket, öleljük át és szeretgessük meg.
Tegyük ma fel önmagunknak a kérdést anélkül, hogy ítélkeznénk: Vajon büszke lenne az a gyermek, aki voltál arra a felnőtre, akivé váltál..? Ha a válasz nem, változtass! Legalább a mai napra. Minden kis lépésekkel kezdődik.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.