Kin 24* Sárga Spektrális Mag* 03.03.

LT002-400x397A Spektrális Mag napjával elkezdünk leválni a Fehér Varázsló Hullámvarázs napjáról, hogy felkészülhessünk a következő hullám, a Kék Kéz gyógyító napjaira. Amíg a Varázsló hullámvarázs energiái eddig a befelé és felfelé -a Szellemiség- felé irányultak, ma a Mag megmutatja, hogyan lehet az eddig tanultakból „kifelé” fejlődni. A mai feladat a bennünk megszületett magokat ápolni, szeretettel táplálni, hogy lehetőségeink „szárba szökhessenek”.

A tegnap szövögetett álmainkhoz minden szükséges képesség bennünk rejlik! Csak el kell kezdenünk gyomlálni, az évek során rárakódott, csalódottságot, kishitűséget, hitetlenséget és mindazt ami elhiteti velünk, hogy nem vagy vagyunk képesek elérni céljainkat. Most van itt az ideje annak, hogy vállaljuk a felelősséget az elmúlt napok munkájáért, és ne hagyjuk kárba veszni. Amennyiben sikerül mindezt beintegrálnunk, a Varázsló most gondoskodik terveink megvalósításáról és egy új minőségben élhetjük Életünket. Ragadjuk meg ezt a lehetőséget a fejlődésre és engedjük el a lekorlátozó régi, elavult mintákat. Igen, lehet, hogy ezek valamilyen szinten „biztonságot” nyújtottak, hiszen ismertük őket, de ki tudja, mióta vagyunk ugyanabban a gondolati sémában?! Vegyük végre észre, hogy ezek eddig sem segítettek. Csak a bolond várja ugyanazon megoldási sémától a változást… Lépjünk ki az unalmas körünkből és válasszuk az izgalmas Felébredést!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Feloldok, hogy célozzak
Szabaddá téve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés:
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.