Kin 7* Kék Rezonáns Kéz* 02.14.

TaranakiwebsmA Kék Rezonáns Kézzel elérkeztünk a Sárkány hullámvarázs feléhez. Eljött az idő, hogy kicsit megpihenjünk, felcsatlakozzunk a Forráshoz és visszatekintve az elmúlt napok eseményeire, befejezzük félbe maradt dolgainkat, begyógyítsuk sebeinket. Ebben a Kéz kreatív energiái sietnek segítségünkre.

Az elmúlt napok intenzitásának, és a tervezgetésnek köszönhetően sok mindenbe belevágtunk, akár gondolatban, akár fizikailag is. A Kéz ma figyelmeztet, ha túlságosan is elapróztuk figyelmünket. Álljunk meg egy picit, csendesedjünk el és készítsünk fontossági sorrendet. Tudjuk már jól, hogy az a cél, ami nem csupán a mi egyéni érdekeinket szolgálja, azt az Univerzum bőséges támogatásával veszi körül, ezáltal segítve a többi céljainkat is. Válasszunk hát ki egy célt és ebben a hullámban most csak ezzel dolgozzunk. A többit pedig vegyük fel a teendőink listájára, későbbi hullámvarázsokhoz. Van még idő, „gyerek még” ez a Tzolkin. Azáltal, hogy energiáinkat nem forgácsoljuk szét, sokkal könnyebé válik az összpontosítás és ezáltal a cselekvés is. Használjuk a Sárkány nyújtotta biztonságot és bizalmat, ha elakadunk. Higgyünk Önmagunk képességeiben, abban, hogy képesek vagyunk a változásra, a Változtatásra! Tudatunkat fókuszáljuk az itt és mostra, hogy energiáinkat összpontosítva minél előbb lezárhassuk ezt a fejezetet, hogy egy Új vehesse kezdetét. Nem elég vágyni egy másfajta életre. Ez akkor fog megjelenni körülöttünk is, ha mi magunk felnővünk ehhez a világhoz, és meggyógyítjuk azon részeinket, melyek a fájdalom, bűntudat vagy sérülések miatt nem képesek változni és fejlődni.

A Kéz energiáit elősegíthetjük ma kreatív projektekkel, lehet ez akár művészet terápia, lakás/iroda-dekorálás, de akár egy megszokott recept kreatív átalakítása. A lényeg, hogy engedjük szabadjára fantáziánkat és merjük átadni magunkat a változásnak, a megszokott dolgok, rutinok elengedésének.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/oxvToHfCI0A

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.