Kin 260* Sárga Kozmikus Nap* 02.07* Galaktikus Aktiváló Portálnap

beautiful_bodysárga emberA Kozmikus Nappal nem csupán a Csillag Hullámvarázsunk zárul, hanem egy egész Tzolkin is. Egy 260 napos ciklus végére értünk, de ugyanúgy ahogy a Kozmikus tónusnál, itt sincs még vége fejlődésünknek. Egy újabb szintre lépünk fel, hogy megismerjük milyen lehetőségeket tartogat számunkra az új Tzolkin és ehhez mely részünket kell tovább fejlesztenünk, netán elengednünk. A Tzolkin (260 nap) minden esetben GAP nappal indul és végződik, betartva a jegyek és a kisebb ciklusok sorrendiségét. Ezen finom-hangol még pluszban az adott Maja év és hónapjainak minősége (színe, tónusa, jegye). Éppen ezért nincs két egyforma Tzolkin.

A ma véget érő Tzolkin, még az előző, a Kék Vihar évében indult, annak is a 11. hónapjában. Így a kezdetekkor, igen erőteljesen a tisztulás, elengedés és leválás volt hangsúlyos. Ehhez az idei évünk (2017.07.26-tól) a Sárga Kristályos Mag hozzáadta a „veszteségeinkben” felismert lehetőségeket, így ha jól dolgoztunk, egy igen termékeny és átalakulásokban gazdag Tzolkin-t tudhatunk ma magunk mögött. A mai Kozmikus Nap a feltétel nélküliséget, az elfogadást és önmagunk megújult fényének felvállalását hozza el életünkbe. Segítségével ma megbékélhetünk az elmúlt napok eseményeivel, ugyanakkor fel is készít a következő időszakra. Mint írtam a Tzolkin GAP nappal indul és ezzel is végződik. Ami elindult bennünk a Sárkány ősanyai és gondoskodó minőségével, mely bátorságot és kitartást adott, az most a Nap ősapai minőségével zárul, amikor is büszkén kiállhatunk és vállalhatjuk „sebeinket”, „harci sérüléseinket”, hisz tudjuk kemény és becsületes csatában szereztük. Többé váltunk általuk, megerősödtünk. Nem az a hős aki sosem bukik el, hanem az, aki  minden bukás után talpra áll, tanul hibáiból és tovább küzd!

Kívánok minden kedves olvasómnak egy boldogságban és sikerekben gazdag Új Tzolkint!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok, hogy megvilágítsak
Túlhaladva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.