Kin 242* Fehér Galaktikus Szél* 01.20.

SzélA Szél, mint Szellemi útmutatás ma visszatér közénk, mintegy felmérve, hogy alkalmazzuk-e még az előző hullámvarázsban tanultakat. Amennyiben igen, igyekezetünket siker koronázza, ha nem, akkor ma visszatérhetnek ugyanazok a problémák, dilemmás helyzetek melyeket még mindig nem tudtunk sikeresen lezárni.

Ha tehetjük, kezdjük a napot meditációval. Csendesedjünk el és figyeljünk a fentről érkező sugallatra, mert ma ez fog elrepíteni céljaink felé. Ma kerüljük a felesleges fecsegést és gondolatainkat is inkább a jelenre összpontosítsuk, hogy megfigyelhessünk minden apró részletet, mely elénk kerül. A Szél tanítása gyakran nem egyértelmű és hangzatos, legtöbbször csupán egy gyengéd fuvallatként érkezik, de ereje annál nagyobb! Engedjük el a kishitűséget és az aggódást, hisz tudjuk ez csupán elvesztegetett idő.. Ahelyett, hogy a jövőn aggódnánk, vagy a múlton rágódnánk, lássuk meg a jelen adományait. Ahogy megszokhattuk a Szél a kommunikáció segítségével dolgozik. Most lehetőséget kapunk az őszinte és tiszta kommunikációra, hogy tisztázhassuk a félreértéseinket, elsimítsuk az ellentéteket. Tudatosan fókuszáljunk a Sas tanítására és vonódjunk ki, emelkedjünk felül az érzelmi drámákon! Engedjük el az elvárásokat és az ítélkezést, hallgassuk meg nyitott szívvel és füllel a másik felet is. Így tisztán és reálisan lehetünk jelen a beszélgetésben és talán nagyobb megértéssel fordulhatunk a másik felé.

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis 🙂 ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.