Kin 227* Kék Ritmikus Kéz* 01.05.

expansionofconsciousnessMa a Kék Kéz segít bennünket a döntéshozatalban, valamint abban, hogy begyógyítsuk mindazon sebeket, melyeket az utóbbi időszak elengedései okoztak.

A Kéz napja ideális nap arra, hogy begyógyítsuk, testi, lelki sebeinket, hogy könnyebben összekapcsolódhassunk a Szellemi vezettetéssel. Tegnap elengedtük már mindazt, ami nem szolgál a továbbiakban, ma viszont le is zárhatjuk ezt a fejezetet, ugyanis a Kéz ma elhozza számunkra a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és befejezés napját. Így az eddig „szétforgácsolódott” energiáinkat újra egyesíthetjük, hogy kiteljesedhessünk célunkban. Használjuk az így felszabadult energiáinkat arra, hogy alkossunk valamit. Az alkotás is egyfajta meditatív állapot; amíg festünk, rajzolunk, elménk elcsendesedik. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kéz minőségének segítségével, ma csatornává válhatunk és az alkotáson keresztül kapott információval alkotásunkat kiteljesíthetjük. Ez a módszer a lezárásban is segíthet, például ha egy-egy elakadásunkat, fájdalmunkat „kirajzoljuk” magunkból. Nem kell, hogy szép legyen, csak rajzoljunk, színezzünk önfeledten erre az érzésre, szituációra koncentrálva. Utána összetéphetjük, elégethetjük, vagy csak egyszerűen kidobhatjuk, de ne tartsuk meg!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a tudás érdekében,
Kiegyenlítve a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A kézmozdulatokat itt nézheted meg: https://youtu.be/vl-oUUiZJ-c

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.