Kin 225* Vörös Önálló Kígyó* 01.03.

spiritual_meditaA Szél hullámvarázsban megjelenő Vörös Kígyó mindig egyfajta ellentétet szül. Bár a Szél hullámvarázs a befelé fordulást és a Szellemi vezettetést szorgalmazza, ma, a Kígyó fényében mégis inkább az ösztönös megérzéseinkre kell hallgassunk az előrejutás érdekélben.

Ma tehát a Kígyó, a szenvedélyes, kissé hedonista energiái lépnek be életünkbe. Fontos azonban, hogy ezeket ne az alsóbb szintek energiái szerint éljük meg, hanem Test-Tudatosan. Ezzel teremtve meg azt a stabil alapot, melyre később építkezhetünk. Testünk ugyanis sejtszinten pontosan emlékszik az életünk során tapasztalt eseményekre és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és sebeket is. Azáltal, hogy nem foglalkozunk egy-egy fájdalmas emlékkel, sérüléssel, gondolattal, ezeket elnyomunk magunkban, így testünk telítődik és védelmi mechanizmust épít fel, eltúlzott esetekben még testi tüneteket is produkálhat. Ilyen esetekben gyakran leszünk a megszokások rabjai, rutinból cselekszünk, mert az „biztonságos” és elsiklunk intuitív megérzéseink felett. A Kígyó ma arra szólít fel, hogy oldjuk fel elakadásainkat, gyógyítsuk be sebeinket. A mai nap vezető jegye a Sárkány, mely az Öngondoskodásra, önnön igényeink kifejezésére szólít fel. Szánjunk hát ma időt arra, hogy ezt a csodálatos eszközt vagy járművet (a testünket), mellyel e Földre érkeztünk ápoljuk, gyógyítsuk. Végezzünk Csakra meditációt, Chikung-ot, vagy hallgassunk csakra tisztító zenéket, mindezek számos fajtájából válogathatunk az interneten. Ápoljuk testünket, vegyünk egy frissítő fürdőt, együnk csípős ételeket, hogy felébresszük a bennünk szunnyadó Kundalini-t. Adjuk át magunkat a Kígyó energiáinak, hogy feltölthessen bennünket szenvedéllyel, lelkesedéssel. Lépjünk ki a megszokottból és kapcsoljuk ki a robot pilótánkat. élvezzük az életet, legyünk spontánok és kreatívak! Az Életet megélni kell, nem csupán Leélni!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Meghatározok, hogy túléljek
Megszabva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.