Kin 207* Kék Kristályos Kéz* 12.16

7474ef4299e58e03718b033dcabb0a90Hamarosan véget ér a Sárga Harcos Hullámvarázs, mely a belső erőnket volt hivatott előhívni az elme és szív összehangolása által. A mai napon a Kristályos Kézzel még be kell fejeznünk a megkezdett projekteket, és le kell zárnunk mindazt, ami már elmúlt. Ehhez a Kristályos tónus érkezik segítségül, mely felismeréseivel és ezek beintegrálásával lehetőséget nyújt tovább fejlődésre. Arra kér, hogy merjük máshogy látni a világot, hogy rátaláljunk az igazi életre.

A Kéz, a kiteljesedést, a gyógyulást és a befejezettség érzését és erejét hozza el ma közénk. Érzékeny energiáival átsegít a fájdalmas tanulságokon, hogy megértésük és elengedésük által felszabadíthassuk megrekedt energiáinkat. Ezzel már jó előre felkészít bennünket a következő, a Vörös Hold Hullámvarázsára, mely érzelmi állóvizeinket hozza majd újra mozgásba. Használjuk hát ki ezt az utolsó 2 napot, hogy elraktározzuk magunkban az elmúlt napok tanításait. Most hogy rátaláltunk belső erőközpontunkra és létrehoztuk belső stabil várunkat, jegyezzük fel az oda vezető utat! Véssük emlékezetünkbe az érzést, amikor ott töltődünk, a folyamatot, mely során idáig eljutottunk. Erre a belső stabilitásra, „vasmacskára” nagy szükségünk lesz a következő időszakban, amikor a Hold vezetésével, az Érzelmek tengerén folytatjuk tovább utunkat.

A mai napon ügyeljünk arra, hogy mindazt a folyamatot, amit elkezdtünk/elkezdünk, azt végig is vigyük, különben szétforgácsoljuk energiáinkat. Túl azon, hogy emiatt csak még jobban lefáradunk, ez frusztrációhoz és türelmetlenséghez is vezethet, mely kombináció, – lássuk be, – így az ünnepek előtt/alatt, különösen nem szerencsés. Priorizáljuk feladatainkat, teendőinket. Egyszerre csak egyel foglalkozzunk és szépen, fokozatosan haladjunk. Bízzunk a Harcos által sugalmazott megérzéseinkben! Bátran engedjük, aminek mennie kell, tudván, tudva, hogy ezek helyét új minőségek veszik át, melyek segítségével egy újabb szintre léphetünk fejlődésünk lépcsőjén.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra: 
Szentelek a tudás érdekében
Egyetemessé téve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.