Kin 204* Sárga Szoláris Mag* 12.13

99A mai nappal kezdetét veszi a 6. Maja Holdhónap, melyet a Szoláris Mag minősége kódol. A hatodik hónapban megerősítjük év elején kitűzött céljainkat azzal, hogy az eddig tanult elméleteket, cselekvéssé formáljuk. Az előző hónapban a belső középpont, a belső hang vezette utunkat, most ebből az erőközpontból kell lendületet vegyünk. Ez a 28 nap a döntések és elhatározások útján segít, hogy meghatározhassuk a pontos irányokat. Ebben a Szoláris tónusú Mag lesz segítségünkre, mely erősíti a felelősségvállalást és kitartást bennünk.

A Harcos hullámvarázsában megjelenő Mag minőség felhívja figyelmünket arra, hogy az eddig felfedezett képességeinkért felelősséget kell vállaljunk, finomítani, erősítenünk kell, hogy ezzel is hozzájáruljunk a holnap sikeréhez. Ma úgy érezhetjük, hogy feléledt bennünk a tetterő, telis-tele vagyunk újabbnál újabb ötletekkel. Ne feledjük, minden akkor bukkan fel életünkben, amikor készenállunk rá. Nem előbb és nem később. Éppen akkor, amikor eljön az ideje. Csakis rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk ezekkel a lehetőségekkel. Nekilendülünk és meglovagoljuk ezen hullámokat, vagy hagyjuk elülni? Használjuk ki a Harcos adta bátorságot és merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg további lépéseinket, lássuk meg, hogyan tovább. Nem várhatjuk, hogy majd valaki, vagy valami megteszi helyettünk amit kell! Csakis magunkra számíthatunk! A Harcos hullámvarázs épp a felelősségvállalás kérdéskörét feszegeti, így természetes, hogy a mai nap is ezt erősíti meg bennünk: Vállaljunk felelőséget cselekedeteinkért és a bennünk lakozó potenciálokért, lehetőségekért. Ne mások örömére, vagy kérésére, ne megfelelési kényszerből, hanem csakis Önmagunkért! Mert megérdemeljük! Mindaz, amiért az elmúlt időszakban megküzdöttünk csupán egy álom marad mindaddig, míg nem ismerjük fel- és el- önnön igényeinket; míg nem halljuk meg a válaszainkat kérdéseinkre, ha nem figyelünk arra, hogy Szellemi létezőként mi mire vágyunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.