Kin 202* Fehér Rezonáns Szél* 12.11

spirituc3a1lis-lc3a9lekgyc3b3gyc3a1sz-kc3a9pzc3a9sA Szél energiáival ma felerősödik a Szellemi kommunikációt életünkben, így kezdetét veheti a Harcos hullámvarázs aktív cselekvő időszaka. A Rezonáns tónussal együtt a Szél ma arra sarkall, hogy vizsgáljuk felül hitrendszerünket, és mindazt, aminek életünk során hitelt és energiát adtunk, hogy elengedhessük azt, ami már idejétmúlt.

A Szél az Isteni, a tiszta kommunikáció minősége, mely csak tökéletes nyugalomban érhet el hozzánk. Éppen ezért, teremtsünk ma időt arra, hogy ebben a karácsony előtti nagy hajrában kissé átérezzük az Ünnep valódi értékét, jeletését. Ez a hullámvarázs a Bátorság és belső erőnk egyensúlyba hozásáról szól. Ehhez azonban össze kell hangoljuk elménk és szívünk útját, hogy rálelhessünk belső hangunkra. Ehhez nyújt ma segítséget a Szél. Egyszerű lélegzetvétellel, térjünk vissza a jelen pillanatba, legyünk egyszerre nyitottak és éberek. Csakis így érhet el hozzánk a Szellemi inspiráció, mely felfedi előttünk a következő állomást. Helyezkedjünk a külső szemlélő nézőpontjába és tudatosan figyeljük meg, hogyan kommunikálunk környezetünkkel és önmagunkkal. Fontos az egyenes és őszinte beszéd, ami viszont szintén nem mellékes, az a „Hogyan”! Ma erre fókuszáljunk. Figyeljünk a hangsúlyra és válogassuk meg szavainkat. A mai nap támogatást nyújt régóta tisztázatlan, vagy félreértett szituációk rendezéséhez, azonban ha nem figyelünk a tökéletes félreértések napjává is válhat!

A Szél energiáit elősegíthetjük azzal ha elcsendesedünk és befelé fordulunk. Meditációban kapcsolódjunk össze a forrással, ezt megtehetjük egy egyszerű légzés technikával: Képzeljük el, hogy testünket egy 8-as veszi körül, melynek az alja a gerinc aljánál, a teteje pedig a korona csakránknál helyezkedik el. A nyolcas keresztezése éppen a Szívcsakránkon halad át. Légzés közben összpontosítsunk a nyolcas körvonalára, mintegy vezessük légzésünkkel. Figyeljünk meg az Energia áramlását. Érezzük, ahogy újra Egységbe kerülünk és feltöltődünk energiával!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.