Kin 196* Sárga Mágneses Harcos* 12.05

warrior zen monkAz Életünk tengerén, a soron következő hullám a Sárga Harcosé, mely a következő 13 napban felveti a kegyelem, a bátorság, és a belső hangunkba vetett bizalom kérdéskörét. Kiemelten fontos időszakban járunk, hisz az 5. – a Felhangos tónusú – hónap mindig a befelé fordulásról, a Lélekcsillagunkkal való összekapcsolódásról, belső erőközpontunk megtalálásáról szól, csakúgy, mint a Keresztény kultúra Advent időszaka.

Minden hullámvarázs témája fontos személyiségfejlődésünk érdekében, azonban érdemes most különös figyelmet szentelnünk a Harcos minőségeire, mely különös lehetőségekkel és tanításokkal bír. Vegyük sorba miért:

  • Sárga Mag évünk vezető jegye a Harcos, így érdemes észben tartani, hogy az évünk témáit érintő nehéz helyzetekkor, ezen energia tud kihúzni bennünket a bajból,
  • hónapunk, melyből lendületet vesz az Év témája, és melynek utolsó hetét kezdjük is a Harcos minőségét képviseli,
  • Mától 13 napig, ezen minőségek kísérik mindennapjainkat, akár tanulunk belőlük akár nem.

Most hogy az elmúlt időszakban (4. hónap) már megteremtettük a belső alapokat, és az előző hullámban (Kék Éjszaka) Lelkünk mélységeit is felfedeztük, már Biztonságban vagyunk! Tudatosítsuk, hogy ebbe a biztonságos belső várba bármikor visszatérhetünk, amikor csak kimerülnek erőtartalékjaink. Innen meríthetünk erőt és kitartást a további úthoz. Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal és hangoljuk össze szívünk és elménk útját. Tegyük fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?” Ügyeljünk arra, hogy kérdéseinkre a válaszokat, ne kívülről, környezetünktől várjuk, hanem önmagunkban keressük meg! Csakis így kerülhetjük el azt, hogy Életutunkon felesleges kitérőket, kerülőket tegyünk. Bízzunk a Szellemi vezettetésben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyreszóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.