Kin 193* Vörös Spektrális Égenjáró* 12.02

goA Spektrális tónus ma felszabadít az Éjszaka hullámvarázs feladatai alól, ezáltal elkezdődik a leválás, melyet az Égenjáró energiái könnyítenek meg. A mai nap tovább szítja bátorságunk tüzét, ám most már nem befelé, hanem kifelé hajt a kalandvágy. Az Égenjáró új horizont nyit meg azáltal, hogy kíváncsiságától vezérelve és felhasználva az elmúlt napok eseményeit, új célok felé veszi az irányt.

A mai napon elindulunk vissza felé lelkünk mélységeiből, magunkkal hozva mindazt a kincset, tapasztalást és élményt, melyet önmagunk felfedezése okozott. Az Égenjáró új húrokat penget meg, visszhangozva bensőkben a változást és a vágyat, hogy ezt a változást felfedezhessük. Előfordulhat, hogy nehezünkre esik az elmúlt napok (kifelé)passzív energiái után felvenni az Égenjáró aktivitását, sőt lehet inkább méginkább visszahúzódnánk a meleg kis vackunkra, nyalogatni az elmúlt napok sebeit, de álljunk ellent eme kísértésnek! Kint vár ránk egy új Világ, mely – ahogy bent, úgy kint – immáron másként fest és csak ránk vár, hogy felfedezhessük az új látképet. Engedjük el az elmúlt napok érzelmi drámáit és fájdalmait, hogy ez ne kössön meg bennünket. Tovább kell lépjünk, de ezt csakis úgy tehetjük, ha a jelen pillanatban élünk!

Az 5. Maja Holdhónap, a Harcos hónap közepén is túl járunk, mely a belső erőközpontunkból való kilendülést és elindulást szorgalmazza. Ezt az energiát követve, méginkább az a cél, hogy összeszedjük bátorságunkat és kilépjünk az ismeretlenbe! Emlékeztessük magunkat, hogy a Változás megállíthatatlan és állandó. A Világmindenségben Rend uralkodik és minden értünk történik, a fejlődésünket szolgálja, még ha ezt most nem is így érezzük.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!
(Most csak 4500 Ft)

Mantra: 
Feloldok, hogy felderítsek
Szabaddá téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.