Kin 187* Kék Felhangos Kéz* 11.26

kézszívA Felhangos tónusú Kéz energiái ma megadják nekünk a szükséges kezdő lökést és ezzel elindul a Hullámvarázs cselekvési szakasza. A Kéz ma segít begyógyítani az elmúlt napok sebeit. A tegnap elengedésre került régi érzelmek, most feloldódhatnak, hogy új érzelmek és tapasztalatok tölthessék be a helyét.

Bár cselekvési szakaszról beszélünk, ne feledjük, hogy ez az Éjszaka hullámvarázsa, így a cselekvés kifelé nem is annyira látványos, ez inkább belső folyamat. Ma a Felhangos Kézzel begyógyíthatjuk felszakadt sebeinket, emlékeinket, ezáltal újra egységbe hozhatjuk leszakadt énrészeinket. Tudatosítsuk, hogy mindezen sérelmeknek, sérüléseknek, megvolt a létjogosultsága, akkor és ott, ez volt a legjobb a mit tehettünk. Most azonban már készen állunk szembe nézni elnyomott árnyrészeinkkel, érzelmeinkkel, félelmeinkkel, hogy feldolgozva őket megerősödhessen jellemünk. Fontos, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljunk, járjuk körbe és fedezzük fel mi is a kiváltó ok. Engedjük el a halogatást, és zárjuk le a múlt történéseit valamint mindazt, ami az elmúlt napokban kétségként merült fel. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozzunk, hagyjuk, hogy ezek szépen kiteljesedjenek. Tudatosan készítsük elő a helyet a Változásnak. Legyünk elkötelezettek célunk érdekében, és nyitottak a beteljesülésre.

„Ahogy bent, úgy kint…” A mai energiákat azzal is elősegíthetjük, ha kifelé cselekedve tudatosan törekszünk arra, hogy mindent befejezzünk, amibe az elmúlt napokban belekezdünk. Vizsgáljuk meg életünket is, hogy milyen dolgok, döntések vagy cselekedetek vannak, amelyeket még nem zártunk le, pedig már nagy szükség lenne rá és tegyük meg.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!
(Most csak 4500 Ft)

Mantra:
Megerősítek, a tudás érdekében
Irányítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kisugárzás ritmikus tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.