Kin 176* Sárga Rezonáns Harcos* 11.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Monge_ShintaoA Rezonáns Harcos napján ma egy új hónap, az 5. Maja Holdhónap veszi kezdetét, melyet a Rezonáns Harcos kódol. Az ötödik hónap mindig lendületet ad az Év témájának. Ebben a 28 napban a feladatunk, a belső középpont megtalálása és/vagy megerősítése, hogy innen indíthassuk majd a hatodik hónapban a cselekvést és az év során ide térhessünk vissza, ha töltekezésre van szükségünk. Ebben igen nagy segítségünk lesz az, hogy a mai GAP nap ereje végigkíséri a hónapot, így biztosítva számunkra a tiszta és erőteljes minőségeket.

A Harcos minősége a belső hangunkra hívja fel a figyelmünket és a felelősségvállalásra fekteti a hangsúlyt, arra kérve, hogy célkitűzéseinket hangoljuk össze egy magasabb cél érdekével. A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos, feltölt bennünket a „falkavezér” összes erényével: bátorság, határozottság, intelligencia, céltudatosság. Megtanít elcsendesedni, hogy ebben a csendben, meghallhassuk saját belső hangunkat, mely utat mutat. A kérdés csupán az, hogy mennyire merünk bízni megérzéseinkben, ebben a halk hangocskában, mely a belső hangunk? Fel merjük-e vállalni érzéseinket, múltunkat, gondolatainkat környezetünk, de legfőképpen Önmagunk előtt? A Rezonáns tónus ma segítségünkre siet, ha el szeretnénk engedni olyan hiedelmeket, melyek mindezt nem engedélyezik. Melyek arra kérnek, hogy önmagunkat megtagadva, szorítsuk háttérbe Énünket, igényeinket, a társadalom, az illem, vagy mások elvárásai érdekében!

A mai nap (és a hónap) feladata tehát Bízni és hinni Önmagunkban! Vállaljuk a felelősséget értékeinkért, döntéseinkért, és bátran lépjünk az új Világba, ahol végre érvényesíthetjük Önmagunkat! A Kutya arra kér, hogy a múltat elfogadva, szeretettel engedjük el a hátráltató tényezőket, a fájdalmas emlékeket. Tudatosítsuk, hogy mindezekre szükségünk volt ahhoz, hogy oda eljussunk, ahol most vagyunk. Forduljunk feléjük szeretettel és hálával, de bocsássuk útjára mindazt az érzést, ami ma elénk kerülhet.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.