Kin 165* Vörös Szoláris Kígyó* 11.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

kundalini lotusA Kígyó a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével, tisztaságával felvértezve ma megerősíti elhatározásunkat és segít terveink megvalósításában. Feléleszti Test-tudatosságunkat, ösztönözve bennünket arra, hogy figyeljünk intuícióinkra és kövessük testünk jelzéseit.

A Föld hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége ma újra emlékeztet bennünket arra, hogy Élni jó! Arra bíztat, hogy életünket ne csak leéljük, hanem éljük is meg minden pillanatát! Lássuk meg a jelenben fellelhető összes ajándékot. Az őszben ne csupán a nyár elmúlását gyászoljuk, vagy várjuk a tavasz érkezését, hanem lássuk meg a természet sokszínűségét. Az állatok és növények is „új ruhába” bújnak, ünnepelve az elcsendesedést és egy felismerésekkel teli új korszak érkezését. Most ennek van itt az ideje. Forduljunk befelé vezettetésért és hallgassunk megérzéseinkre. Testünk magában hordozza elménk, szellemünk, sőt érzelmeink emlékezetét, egyben a traumákat és sérüléseket is. Ezáltal az emlékezéssel, tapasztalattal, fontos tanácsokkal láthat el bennünket. Figyeljünk ma jobban oda testünk visszajelzéseire. Ha tehetjük, reggel végezzünk csakra tisztítást, hogy feloldhassunk minden blokkot. Érezzük, ahogy Kundalini kígyója feléledve elindul a gyökér csakránkból és felkúszik a gerincünk mentén. Adjuk át magunkat ennek az erőnek és érezzük, ahogy feltölt bennünket lelkesedéssel és életigenléssel. Merítsünk innen erőt céljaink kiteljesedéséhez.

A mai nap energiáit nagyban előre mozdíthatjuk, ha ma nagyobb gondot fordítunk arra a csodás „burokra”, melyet e világra kaptunk. Ápoljuk és tartsuk karban. Ha tehetjük, ma adózzunk egy kicsit testi élvezeteknek. A hideg beálltával, most melengessük fel testünk-lelkünk: merüljünk el egy forró fürdőben; cseppentsünk néhány csepp illóolajat testápolónkba és masszírozzuk át vele bőrünket; pihentessük meg fáradt tagjainkat egy puha takaró alatt, de akár szaunázhatunk is.. Tegyük azt, amire testünk vágyik. Hétvége van, használjuk ki!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra:
Lüktetek, hogy túléljek
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem az életerő tárházát
A szándék szoláris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés:
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.