Kin 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 10.03* MAG nap

imátkozósAz Elektromos tónusú Égenjáró, kíváncsiságától hajtva összeköti az elmúlt napok „pontjait”, így egy új utat fedez fel. A Majom hullámvarázsban megjelenő Égenjáró minősége nyitottságával és bátorságával támogatja az új nézőpontok felfedezését, így a mai egy tökéletes nap, hogy megismerjünk más alternatívákat is.

A a MAG napok energiáinak erősödésével párhuzamosan nőhet bennünk a feszültség is. Ezeket a Tiszta, szűretlen energiákat nehéz „megemészteni”, éppen ezért a legjobb amit tehetünk, hogy csak egyszerűen átadjuk magunkat nekik, bízva a felső vezettetésben. A Majom hullámvarázsban egymást érik a váratlan megoldandó helyzetek, melyekre többnyire nem vagyunk felkészülve, nincs rá „bevett megoldókulcsunk” sem, így kénytelenek vagyunk spontán megoldások után nézni. Azáltal, hogy mindig készenlétben, már-már lábujjhegyen várjuk a következő „feladatot”, könnyen elfáradhatunk. Elérkezett az idő, hogy egy picit megálljunk és visszatérjünk belső várunkba, hogy onnan feltöltekezve indulhassunk tovább utunkon. Adjunk meg magunknak az időt a visszavonulásra, de használjuk ki ezt az időt hasznosan. Meditáljunk, töltekezzünk fel, gyűjtsünk erőt és bátorságot az Égenjáró energiáiból.

Használjuk ki a következő 8 MAG nap erejét a fejlődésre, változtatásra, a Változásra! Ha eddig csak sodródtunk, kezdjük el most. Soha nem késő elkezdeni az „önmagunkra-ébredést” és tudatosan fejlődni! Most hatalmas lépést tehetünk önmagunk és boldogságunk felé, ha magunkra fordítjuk ezen energiákat! A mai nap energiáit támogathatjuk ha például új utakat fedezünk fel a régi megszokott helyett, vegyük fel azt a ruhát ami már évek óta a szekrényben porosodik, mert „ nem a mi stílusunk”, vagy csak próbáljunk ki valami újat! A lényeg, hogy törjünk ki a mindennapi rutinunkból, tágítsuk nézőpontjainkat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.