Kin 129* Vörös Kristályos Hold* 09.29* MAG nap

Prayer-for-Peace-copy-ippA mai napot a Kristályos Hold, MAG napja teszi még érzékenyebbé, hiszen a Hold az érzelmeink megtisztulását hozza el számunkra. Azáltal, hogy felkorbácsolja az érzékeny területeinket, mintegy jelzőtüzet gyújtva ott, ahol a határok meghúzására leginkább szükség van. A Hold ma segít emlékeznünk küldetésünkre, életcélunkra, hogy ezt fókuszban tartva haladhassunk célunk felé.

Ma a Vörös Hold fénye vetül mindarra, amit az elmúlt napokban átéltünk, megmutatva a még érzékeny területeket. A mai nap feladata, felismerni ezen megélésekben rejlő tanításokat és ezek beépítése mindennapjainkba, hogy a holnapi nappal végérvényesen lezárhassuk mindezt. A Vörös Holdhoz, ma a Sárkány társul, mint vezető energia, ami segít érzelmeinket a helyes mederbe terelni, ősanyai minőségével táplál és biztonság érzésével tölti el ma szívünket. A Sárga Nap hónapjában megjelenő Tükör hullámvarázs záró akkordjaként, ma vegyük számba, hogy milyen értékeinket, képességeinket láthattuk, tapasztalhattuk meg az elmúlt napok Tükrében. Ezzel tudatosítsuk magunkban, hogy értékes Szellemi létezők vagyunk, és elemi jogunk van az istenivel való összeköttetésre! Azáltal, hogy tudatos lépéseket teszünk Önmagunk felé, mindig behívjuk az Univerzum támogatását is, hogy mellék álljon, amikor szükségünk van rá.

A Hold napján igyekezzük ma nem belemenni környezetünk érzelmi játszmázásaiba. Értékeljük mindazt, ami szép és jó életünkben. Törekedjünk ma arra, hogy ne csupán a negatív dolgokat lássuk meg az elmúlt napok történéseiben, mert bizony sok olyan elfeledett, vagy éppen új tulajdonságot fedezhettünk fel, melyek egészen más megvilágításba helyeznek bennünket és ezáltal egy újabb lendületet adnak majd nekünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy megtisztítsak
Egyetemessé téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

12. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.