Kin 124* Sárga Rezonáns Mag* 09.24* MAG nap

62785376b81732de9a0ed73240849f0aTegnap az Éj leple alatt felfedezett lehetőségeket ma beépíthetjük mindennapjainkba, ezzel táptalajt biztosítva nekik. A Tükör hullámvarázs felismerésekkel teli időszakának felénél járunk, így most elérkezett az idő a töltekezésre. Kapcsolódjunk össze a Mindenség forrásához, ezzel is erősítve hitrendszerünket, bizalmunkat.

A harmadik, a Sárga Nap hónapjában járunk, mely -mint minden Elektromos tónusú,- az első két hónap konklúziójából vonja le a tanulságot, határozza meg az arany középutat. Ezáltal felmerült új lehetőségeinket most kell ki kiaknázzuk. Engedjük el a régi mintákat, hitünket, mely bekorlátoz és csak a régi, jól bevált sémákat preferálja. Merjünk! Merjünk kilépni a komfortzónánkból és egy új metódust kipróbálni. Higgyünk! Higgyünk a RENDben, melyhez mi magunk is tartozunk, hisz már tapasztalatból tudjunk Életünkben minden értünk történik. Formázzuk át, alkossuk újra külső és belső céljainkat úgy, hogy ösztönözzek minket a mindennapokban, még akkor is, ha hosszú út vezet el a megvalósulásukig. Nyíljunk meg a mai Mag MAG napok erejének és fogadjuk be tanítását. A mai Sárga Mag nap különös jeleztőséggel bír évünket (Sárga Kristályos Mag éve) tekintve. A Fehér Tükör,  – mint jelenlegi hullámvarázs- és a Kristályos tónus, – mint idei évünk tónusa-, minőségei nagyon hasonlóak. Mindkettő a tisztánlátást és a felismeréseket erősíti rávilágítva a tanulságokra és az illúziókra. A mai feladat tehát egyfajta „Reality check”, vagyis „Valósság vizsgálat”. Lássuk meg van e realitása jelenlegi célkitűzéseinknek a jelenlegi „készletünk” képességeink szerint? Ha kívánjuk, ma módosíthatunk célkitűzéseinken, útirányunkon, a lényeg, hogy ne visszafelé haladjunk!
Kérdezzük meg magunktól, mit is szeretnénk igazán elérni? Milyen lehetőségeket tartunk a kezünkben, és mihez szeretnénk vele kezdeni? Mindannyian számtalan értéket rejtünk magunkban, melyek csak akkor válnak mindenki javára, ha valóban foglalkozunk velük, tápláljuk őket. Engedjük el a hitetlenség érzését önmagunkkal szembe, és kezdjünk el bízni képességeinkben! Ne másokat csodáljunk bátorságukért, tehetségükért, hanem induljunk el lépésről-lépésre az Önmagunk kiteljesedése felé. Bontakoztassuk ki ezeket a „lehetetlen” lehetőségeket. Gondoskodjunk róla, ápoljuk, óvjuk, szeretgessük. Meglátjuk majd, milyen Csoda nő ki belőle!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy célozzak
Inspirálva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.