Kin 119* Kék Lunáris Vihar* 09.19

Beautiful-Rain-WallpaperA Lunáris tónus mindig megmutatja a (kitűzött) célunk kihívását, hogy lássuk mivel állunk szemben. A mai napon a Vihar felkavaró energiái lépnek be életünkbe, hogy elfújják az illúzió fátylát szemünk elől. Alázattal engedjünk ezen felszabadító erőknek, hogy tisztára mossák az előttünk álló utat.

Ma könnyíthetünk terheinken, hogy a hamarosan érkező MAG napokon könnyebben tudjuk feldolgozni a beérkező új minőségű energiákat. Lássuk meg mindazokat az akadályozó tényezőket, melyek a múltban tartanak bennünket és engedjük, hogy a Vihar tomboló energiái elragadják tőlünk. Tudatosítsuk magunkban, hogy könnyebben haladhatunk utunkon, ha nem cipelünk magunkkal felesleges és haszontalan terheket. Adjuk meg magunkat ennek az erőteljes átalakulásnak azáltal, hogy belső középpontunkba helyezkedvén, stabilan állva, hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát. Amikor elengedjük a ragaszkodást és az irányítási vágyat, lehet, hogy fájdalmas lesz, de hamarosan meg fogjuk látni, hogy mindaz, amiben egykor annyira hittünk, valójában már rég elévült és csak az akkor megélt emlékek táplálták „helyességét”.

Tisztítsuk le Életünket, hogy szárnyalhassunk! Ezáltal helyet és energiát teremtünk az új minőségeknek, az új tapasztalásoknak és a céljaink beteljesülésének. Világunkban minden RENDben van, helye van a változásnak, hiszen semmi sem állandó.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

2. Tónus:

„Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.