Kin 117* Vörös Kozmikus Föld* 09.17

lady-gaia-julie-l-hoddinottA Kozmikus Földdel ma véget ér a Vörös Kígyó hullámvarázs. Az utolsó napon, ma megtaláljuk helyünket az itt és mostban, lecsendesülnek a Kígyó lüktető energiái, és elérkezett az idő, hogy békét kössünk az elmúlt napok eseményeivel.

A mai nap feladata, hogy a felpörgetett energiák után, most visszatérjünk a jelenbe, hogy megláthassuk az elmúlt napok összefüggéseit. Előfordulhat hogy a jobb megértés érdekében épp ma történnek olyan véletlennek tűnő események, melyek elhozzák a várva várt változást, a lezárást. Akárhogyan is történik, adjunk időt ma az eseményeknek, hogy kibontakozhassanak előttünk és ne sürgessünk semmit. Tudatosan összpontosítsunk a mai nap adta feladatokra, de ne magyarázzunk túl semmilyen „jelet”. Az útmutatás az összefüggésekben rejlik, hagyjuk, hogy felfedjék magukat előttünk. A mai nap vezető jegye a Vörös Sárkány, mely mindig valami új kezdetet sejtet, így figyeljük a felemerülő új témákra, mert ezek előre vetíthetik a következő hullámvarázs, a Fehér Tükör eseményeit. A Kígyó hullámvarázsban szó szerint levedlettük a régi énünket, hogy így átalakulva élhessük meg az Élet teljességét. Ma azonban már az új énünkre kell összpontosítanunk és a benne rejlő lehetőségekre. Mondjunk búcsút régi énünknek, bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden „hibánk” egyben tanulási lehetőség is volt hisz ezek által formálódtunk, formálódunk folyamatosan, ezért lehettünk ma azok, akik vagyunk. Tudatunkat ma fordítsuk a jelen pillanatra, hogy megláthassuk a tegnap felismert szituációk értelmét; így könnyebben fog menni a Kígyó hullámvarázs lezárása.

A mai nap energiáit nagyban elősegíthetjük, például a Földanyánk felé mutatott hálával. Adjunk vissza egy kicsit a természetnek és dolgozunk a négy elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével. Kertészkedjünk, kiránduljunk és közben ügyeljünk erdeink/környezetünk tisztaságára. Akár szedjük össze az utunkba kerülő hulladékot. De ha az idő közbeszól, akár meditációban is összekapcsolódhatunk Gaiaval. Akárhogyan is cselekszünk ma, adjunk hálát a Föld-nek, hogy ilyen hősiesen állja értünk a küzdelmet

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

13. Tónus
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.