Kin 110* Fehér Ritmikus Kutya* 09.10* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Dont-hurtA mai napon a Fehér Kutya feltételek nélküli szeretet ölel körül bennünket. Ezen a napon úgy érezhetjük, akár az egész Világot magunkhoz tudnánk ölelni. Nagyon fontos azonban, hogy továbbra is megőrizzük szuverenitásunkat, elkerülve a függő kapcsolódásokat. A Ritmikus tónus ma segít letenni voksunkat Önmagunk és érdekeink mellett. Segít egységbe rendezni céljainkat és az elhatározásainkat, így támogatva a döntéshozatalunkat; a Kutya pedig gondoskodik arról, hogy mindezt önmagunk szeretetével összhangba hozzuk meg.

Elérkeztünk az 5. Galaktikus Aktiváló Portálnaphoz. Az energiák egyre erősödnek, így egyre több lesz a lehetőségünk is arra, hogy változtassunk mindazon, amin szeretnénk. A Kutya a szeretet, az önelfogadás és az önszeretet kérdéseit hozza magával. Figyeljük meg, a bennünk munkálkodó érzelmeket, mennyire vagyunk hajlamosak, vagy mely az a terület ahol már-már feladjuk magunkat a megfelelés, a figyelem érdekében. Mennyire veszünk rész a játszmákban; érzelmi zsarolás, drámák, és a többi. Tudatosítsuk, hogy mindegy mely oldalon is állunk, ezek az érzelmek legtöbbször a bennünk rejlő hiányokról, és/vagy az önmagunk nem elfogadásából erednek. A Kígyó hullámvarázsban érdemes megfigyelnünk, hogy életünk mely részében hanyagoltuk el önnön igényeinket és fókuszunkat irányítsuk ma erre a területre. A kihívás abban rejlik, hogy felfedezzük, hogyan tudunk mi magunk szeretettel és elfogadással fordulni Önmagunk felé. Az élet talán egyik legnagyobb feladata, hogy megtanuljuk önmagunkat úgy szeretni, ahogy az nekünk jó, ahogyan szeretnénk, hogy minket szeressenek. A Kutya üzenete, hogy ne adjuk fel önmagunkat az odatartozás érzéséért.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a szeretet érdekében
Kiegyenlítve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.