Kin 107* Kék Elektromos Kéz* 09.07* Galaktikus Aktiváló Portálnap

1fc2831672515f9664ec945de9799fdc--eye-art-highlands.jpgAz Elektromos tónusú Kéz kreatív és alkotó minőségeivel ma egy új szintre emelhetjük a Kígyó hullámvarázs témáját. A mai nap arra kér, hogy fejezzük be a halogatást és zárjuk le az elmúlt időszak eseményeit, cselekvéseit. Engedjük el, aminek mennie kell és összpontosítsunk inkább a jelen eseményeire.

A Kéz kreativitásához ma a Kék Majom vezető ereje társul, mely más megvilágításba helyezi az elmúlt időszak eseményeit. Ők így ketten segítenek megerősíteni célkitűzéseinket és a gyermeki játékossággal és kreativitással új megoldások keresésére sarkalnak. A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma elhozza az oly régóta várt érzelmi gyógyírt azáltal, hogy segít meglátni a tanításokat és befejezni/lezárni mindazt a gondolati mintát, téveszmét, ami eddig energiát rabolt el tőlünk. Érezzük azt a felszabadító érzést, amikor végre letehetjük a batyunkat és az eddig megoszlott figyelmünk most egy pontra fókuszál, felbuzdulva vetjük bele magunkat a megoldások keresésébe ahelyett, hogy sebeinket nyalogatnánk. Használjuk ki ezt a lendületet és nyitottságot arra, hogy meghallgassuk mások véleményét, nézőpontját is. Legyünk a megoldás része kreativitásunkkal. Legyünk proaktívak.

A következő másfél hónapban, a Mindenség támogatói energiái még erősebben jelen lesznek és itt lép be a vonzás törvénye életünkbe. Ha csak az elmúlt időszak nehézségeire emlékszünk (és emlékeztetjük magunkat) és tovább cipeljük ezeket a régi haszontalan terheket, akkor ne lepődjünk meg, hogy ebben az időszakban még többet kapunk a nyakunkba belőle! Használjuk ki a mai napot arra, hogy feltöltődjünk pozitív energiáiból és ezt sugározzuk ki környezetünk felé.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

3. Tónus:
Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.