Kin 105* Vörös Mágneses Kígyó* 09.05

kundalini lotusA Vörös Mágneses Kígyóval, ma egy igen jelentős hullámvarázs veszi kezdetét. A Kígyó az ösztönök, az intuíció, a szexualitás és az életerő képviselője. Ebben a 13 napban tehát a feladatunk megtanulni értékelni az életet és az általa nyújtott lehetőségeket, valamint megtanulni saját testünk nyelvét, hogy követhessük útmutatását. Mindehhez hatalmas támogatást nyújt a holnapi naptól induló 50 napos periódus, mely 2*10 egymást követő Galaktikus Aktiváló portálból és egy 20 napos MAG nap sorból áll (közte 5-5 nap pihenővel). Ilyenkor olyan Galaktikus Portálkapuk nyílnak meg melyek kristálytiszta energiáikkal Aktiválják (felerősítik) az adott nap minőségeit. Fontos erre az időszakra tudatosan is felkészülni, mert bármely végletében is (pozitív, vagy negatív) éljük meg az adott napot, azt megsokszorozzák ezek az erők.

Eseménydús időszak előtt állunk hát, érdemes nyitottá válni. Most learathatjuk a Sárga Ember hónap nyújtotta áldást: Eddig elengedtünk a múlt terheit, félelmeit, a maximalizmust, vagyis helyet csináltunk, így a most következő 10 GAP nap feltöltheti mindezt a megürült teret.  Az Ember tanítása abban rejlik, hogy mennyire vagyunk nyitottak az újra, mennyire vagyunk befogadó képesek. A Kígyó hullámban pedig megtanulhatunk hallgatni testünk üzeneteire, hisz mindenkiben ott rejlik az intuitív képesség, csak eddig esetleg elnyomtuk. De ez a 13 nap nem csupán a munkáról fog szólni, hisz a Kígyó megtanít bennünket arra is, hogy értékeljük az Élet adta szépségeket, ajándékokat. Fontos tudatosítani önmagunkban, hogy az életünk nem csupán arra való, hogy leéljük… Sokan az életükben lévő mókuskereket életnek hiszik. De vajon Te meg tudod élni az apró ajándékokat is? Tudod mi az amire igazán vágysz? Teszel is érte? Felismered az Élet adta szépségeket: a vihar előtti vörös égboltot, az eső utáni friss illatokat, vagy a csípős reggelek didergő madárénekét? Az Élet csodaszép, ha nyitott vagy rá! Tegyél álmaidért és ez most kamatostul megtérül! EZ a következő 13 nap feladata!

A Kígyó hullám energiáit elősegíthetjük azzal, ha fizikai testünkkel picit többet foglalkozunk. Edzünk, vagy kiránduljunk, masszíroztassuk át fáradt tagjainkat, vagy csak vegyünk egy jó forró fürdőt. Végezzünk Csakra meditációt és tisztítsuk meg a blokkoktól, hogy a Gyökér csakrából kiinduló Kundalini kígyója felkúszhasson a gerincünk mentén, hogy feltöltsön bennünket életenergiával, életigenléssel.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.