Kin 98* Fehér Rezonáns Tükör* 08.29

640x467_11956_Mirrors_2d_illustration_fantasy_mirror_wizards_of_the_coast_picture_image_digital_artA Sárga Ember hullámvarázs felénél járunk, most hogy már elméletben elsajátítottuk a tanításait, elérkezett az idő, hogy elkezdődjön a cselekvési fázis. A mai napot használjuk a töltekezésre. Most van itt az idő, hogy visszatekintve az elmúlt napok eseményeire, megerősítsük hitünket célkitűzéseinkben és elengedjük mindazt az hamis képet mely köztünk áll.

A Tükör ma az ítélőképességünket teszi próbára. Az Ember hullámvarázsban megjelenő Tükör napja mindig rámutat életünk azon területeire, ahol még mindig nem vagyunk képesek tisztán látni, ahol még mindig a hiány-minták irányítanak bennünket. Vizsgáljuk meg, mely részünket, aspektusunkat helyezi ez előtérbe? Mindazon események, személyek melyek ma kibillentenek bennünket lelki nyugalmunkból, egyfajta visszajelzésként szolgálnak. Figyeljük meg ezeket az érzéseket ítélkezés és önostorozás nélkül. Forduljunk magunk felé szeretettel és elfogadással. Ne a veszte(s)séget lássuk meg az összetörött tükörben, hanem a Lehetőséget, melyet az Ember hullámvarázsban most el is érhetünk! Engedjük el a halogatást és zárjuk le régóta cipelt terheinket, hogy a holnap érkező Vihar erejére bízva, újjászülethessünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy visszatükrözzek,
Ösztönözve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.