Kin 86* Fehér Galaktikus Világáthidaló* 08.17

Oracle_by_seduced_by_the_sunA mai napon a Világáthidaló teszi nálunk látogatását, hogy összehangolja az előző és jelenlegi hullámvarázsok célkitűzéseit, mely immáron magába foglalja a siker lenyomatát.

A Világáthidaló ma egyfajta visszaigazolást, visszacsatolást hoz arról, hogy sikerült e megfejlődnünk az elengedés és megbocsátás művészetét. Azáltal, hogy alázattal elfogadjuk, hogy mindennek van egyfajta „lejárati dátuma”, azzal megadjuk magunkat a Világ rendjének, a végtelen körforgásnak. Minden, ami egyszer új volt és élettel teli, egy idő után már idejét múlttá és megfakulttá válik. Azáltal, hogy mindezt elfogadjuk könnyebb feldolgozni ennek a „gyász folyamatnak” a menetét is. Tanuljuk meg kihozni az adott pillanatból a legjobbat, hisz holnapra mindez már a múlté lesz! Tudatosan figyeljük meg és ne csak lássuk, a mai napon elénk táruló nagyobb képet, melyek a Vihar hullámban megjelenő Világáthidaló hoz el számunkra. Ahelyett hogy a régi mintáink a „biztonságos” múlt után bánkódnánk, öleljük magunkhoz szeretettel az előttünk álló új lehetőségeket! Emlékezzünk, hogy a Sárga Mag évének, célkitűzési szakaszában járunk! Lassan véget ér az első hónap, így teljesen természetes, hogy már érezzük a 2, a kihívás hónapjának előszelét. Öleljük hát magunkhoz a kétséget is, hogy megbocsátva önmagunknak és másoknak, üdvözöljük az új fuvallat hozta felismeréseket és képességeket! Engedjük, hogy a dolgok maguktól formálódjanak körülöttünk, amíg mi a céljainkra, a belső egyensúlyunkra fókuszálunk. Higgyük el, hogy minden a számunkra lehető legjobban alakul, még akkor is, ha nem mi irányítjuk az eseményeket.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kiegyenlítsek
Formálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.