Kin 81* Vörös Elektromos Sárkány* 08.12

Most, hogy szembesültünk a hullámvarázs két végpontjával, az Elektromos tónussal végre felfedezhetjük a hullámvarázs egy új szintjét, azt mely egyensúlyba hozza ezeket. A Sárkány mindig valami új kezdetét jelenti, valami elindul, új irányt vesz

A Sárkány, mint ősanyai minőség magában hordozza a biztonság, a bizalom kérdéskörét. Vajon képesek vagyunk e bízni a nagyobb tervben – abban, hogy minden okkal történik-, valamint hogy bízunk e önmagunkban és képességeinkben? Nagyon fontos, hogy a mai napon figyeljünk ösztönös megérzéseinkre, és kövessük is ezt a belső hangot. Váljunk nyitottá, befogadóvá, és engedjük, hogy a mai nap,  kivételesen rólunk szóljon. Használjuk ki a Sárkány gondoskodó energiáit és töltekezzünk fel életerejéből, hogy legyen erőnk átvészelni a Vihar hányattatásait. Fejezzük ma ki nyíltan környezetünk felé igényeinket és engedjük át magunkat a gondoskodásnak. Csináljuk azt, amihez ma kedvünk van, adjuk meg önmagunknak is azt a törődést és odafigyelést, melyet mindeddig másokra fordítottunk. Kérdezzük meg magunktól, mire van szükségünk igazán. Mi az, ami az új minőség, mely létezésünkhez szükséges. Fogalmazzuk meg önmagunknak saját igényeinket, még akkor is, ha ezek elérhetetlennek tűnnek és engedjük, hogy a mindenség energiái „kipótolják” erőfeszítéseinket.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Aktiválok, hogy tápláljak
Megkötve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.