Kin 79* Kék Mágneses Vihar* 08.10

praise_you_in_this_storm_by_jenniepalkin-d4xo4m5A mai nappal egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, melyben mindazt, amit a Világáthidaló hullámvarázsban elengedtünk, azt most a Vihar tisztító energiáira bízhassuk. A Vihar elementáris ereje ebben a 13 napban elhozza számunkra azt az átalakulást, azokat az új gondolati mintákat melyek mentén a következő hónapokban dolgozhatunk.

Kék Vihar minőséget úgy képzelhetjük el legkönnyebben, mint a Főnix madár újjáéledését. Az elmúlt időszakban igen sok minden változott, távozott életünkben. Most eljött a „nagytakarítás” ideje. Mindaz, ami még a régiből még itt ragadt, de nem szolgálja új Énünket, a többivel együtt távozhasson, hogy Tiszta lappal kezdhessük meg az új Életünk alapjait. „Miért kell mindent, ami régi hátra hagyni. Mit árthat, ha a beidegződéseket és mintákat már elengedtük?”-kérdezhetnéd. A Mag évében járunk, annak is az első a tervezési hónapjában. Mindaz, amit ma elültetünk, az év során ki fog számunkra csírázni. Ám ha a kertünkben, a termőtalajunkban benne hagyjuk a gyomokat, előbb utóbb elszaporodnak, hisz a tápanyagból nekik is jut, nem csupán a „termésnek”. Így bár lehet fűnyíróval látszólag kiirtottuk, de mélyen a földben ott maradnak a gyökereik.  A Vihar évében már a nagyja munkát elvégeztük, de most kell elvessük azon magokat, melyeket a következő hónapokban táplálni szeretnénk. Hogy egy másik közmondással is alá támasszam: „Ki mint vet, úgy arat!”
A Maja Szinkronáriumot követve, visszacsatlakozunk a TERMÉSZET-es REND-jébe. A Tzolkin 260 napjában minden hullámvarázs fontos sorrendben követi egymást, így építhetjük fel saját belső erőközpontunkat (stílszerűen: rend-szerünket), így biztosítva a folyamatos fejlődést – Evoluciót.

Ebben a 13 napban tehát a mai nap felmerülő témák meghatározóak lesznek, így fokozottan figyeljünk arra, ami érzelmileg megérint. Fontos a belső stabilitásunk megtartása, mely mint egy horgony, lekötöz bennünket, hogy a Vihar letéphesse rólunk a felesleget. Hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek, és egyszerűen csak várjuk ki a vihar végét. Ma szánjunk időt arra, hogy összekapcsolódjunk önmagunkkal; hogy Lelkünkkel karöltve rálelhessünk önmagunk alapjaira, amelyek minden körülmények között stabilan tarthatnak bennünket.
A Vihar energiái ugyan felforgatják életünket, de ezzel el is indítják az újjászületésünket!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Egyesítek az öngerjesztés érdekében
Vonzva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A cél mágneses erejével
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.