Kin 70* Fehér Felhangos Kutya* 08.01

belso gyermekA Felhangos Kutya minőségei látogatnak ma el hozzánk, meghozva az Önelismerés és Önszeretet erejét, így adva lendületet az elengedésnek. Emlékeztet arra, hogy saját érdekünk az, hogy a múltat és benne minden fájdalmat végre hátra hagyjunk, hogy előtérbe kerülhessen belső gyermeki énünk, aki ártatlanságával rávezet bennünket a helyes útra.

A Világáthidaló hullámvarázsban magjelenő Kutya minősége ma az Önmagunkért való cselekvésre sarkall. Arra, hogy fókuszunkat ma fordítsuk befelé, önmagunk felé. Engedjük el ma a megfelelési kényszert, az odatartozásért való „helyeslést” és tegyük fel az kérdést: „Mi az amit ÉN igazán szeretnék kezdeni az életemmel?” „Mi az amit ÉN igazán el szeretnék érni?” Engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk ma magunk felé szeretettel. Adjuk meg magunknak mindazt, amit környezetünktől szeretnénk visszakapni. A mai napon helyezzük magunkat az első sorba, tegyük azt, amit a szívünk diktál! Vegyünk magunknak valami apróságot, együnk egy finom süteményt, menjünk el egy kiállításra, vagy csak zárkózzunk el a világ zajától egy picit, hogy feltöltődhessünk. A lényeg, hogy a mai nap rólunk szóljon és tegyünk mindezt a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül!! Azáltal, hogy elengedjük ma a gyeplőt egy picit és önmagunkra figyelünk, észlelhetjük azokat a belső értékeinket, képességeinket, melyek kibontakoztatására hivatottak vagyunk ebben a hónapban (évben). Töltekezzünk fel önnön szeretetünk forrásából és erősítsük meg hitünket önmagunkban: Képes vagyok rá! Megérdemlem!

„Elbocsájtok mindent, ami nem szeretet és öröm! A múltat hátrahagyom, az új, friss és eleven felé veszem az utamat! Szeretem és becsülöm magam! Világomban minden rendben van!„

Mire vágysz? Tedd meg Magadért, MOST!Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.