Kin 68* Sárga Elektromos Csillag* 07.30

8a74df1cb4aafa2b8b375107c6a22fefA Sárga Elektromos Csillaggal ma egy új szintre érünk a Világáthidaló hullámvarázsban. Az első napon előtérbe kerültek azon témák, gondolati minták, melyek immáron megérettek az elengedésre, a tegnapi nap folyamán megtapasztalhattuk mindezek ellenpólusát, ma pedig egy új szintre lépve megtaláljuk mindebből a kivezető utat, a megoldást. A Csillag mai kulcsszava: Egyszerűsítés.

A Csillag a Harmónia kérdéskörét feszegeti, rávilágítva életünk azon területeire melyben hajlamosak vagyunk a harmónia hamis illúziójába ringatni magunkat. Lehet, hogy már oly régóta azonosulunk szerepeinkkel, belénk nevelt, hozzánk nőtt mintáinkkal, hogy észre sem vesszük, hogy már túlnőttünk ezeken, és megérettek a változásra. Ma bele kell nézzünk önmagunk tükrébe és tudatosítanunk kell mindezt. Ne megérteni akarjuk, hanem fogadjuk el önmagunkat ítélkezés nélkül és váljunk azzá, akik valójában vagyunk. Tudatosítsuk, hogy a diszharmóniának is jelentős szerepe van és volt abban, hogy azzá váltunk, akik ma vagyunk! Váljunk nyitottá az érkező tanításokra, visszajelzésekre, de mindezt engedjük át önmagunk belső szűrőjén is. Ne bonyolítsuk túl ma dolgainkat, törekedjünk a nemes egyszerűségre és hagyjuk, hogy a Világáthidaló legjobb belátása szerint le-válassza rólunk mindazt, aminek immáron mennie kell életünkből.

Törekedjünk ma arra, hogy megteremtsük a harmóniát életünk minden területén. Segíthetjük az energiákat azzal, ha ma használjuk kreativitásunkat és alkotó képességünket. Fessünk, színezzünk, rendszerezzük lakásunkat, irodánkat, vagy csupán öltözködjünk ma színesebben mint máskor.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Aktiválok a gyógyítás érdekében
Megkötve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
“Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .