Kin 66* Fehér Mágneses Világáthidaló* 07.28

1091f9c2c8f29c5869155ce16a4f1770A Világáthidalóval kezdetét veszi egy újabb 13 napos ciklus, mely a megbocsátás és elengedés minőségeit képviseli. Ebben a hullámvarázsban, fontos, hogy ne tervezzünk előre, hogy ne akarjunk irányítani, cserébe építsük be az elfogadás és elengedés képességét.

A Mag hónapjának (évének) első Hullámvarázsában nagyon fontos az egyéni akarat és mivel színét tekintve ez egy fehér minőség, ez a13 nap kissé passzívabb, befelé áramló energiájú lesz. A Világáthidaló híres arról, hogy mindent előre leagyal. Nem kezd bele cselekvésbe azelőtt, hogy fejben legalább egyszer végig nem vinné az eseményeket és „megtudná” a végkimenetelt. Ezzel azonban elveszik a tapasztalás és a spontaneitás ajándéka. Ebben az időszakban tehát érdemes elengedni mindezt és hagyni, hogy az események szépen a maguk ütemében bontakozzanak ki előttünk. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt célunk elérése érdekében, de alkalmazkodjunk a folyamatosan változó körülményekhez. Ugyanez érvényes a belső folyamatainkra is! Azáltal, hogy elengedjük a gátló, kétkedő gondolatokat és az elvárásokat, belép a Mindenség ajándéka, mely lehet épp más úton, de elrepít célunk felé. Túl sok Elmére gyógyír a Szív. Nyissuk meg szívünket és érzelmi szinten is erősítsük meg célkitűzéseinket. Ne csak lássuk, tudjuk, de érezzük is, amit szeretnénk megtapasztalni a vágyott dolog beteljesülésekor.

A Világáthidaló a szimbolikus halál minősége a Majáknál, így ez az időszak segít búcsút mondani és felszabadulni a régi terheink alól. Ha azt vesszük észre magunkon, hogy zaklatottak vagyunk, netán letagadunk valamilyen fájdalmas folyamatot, vizsgáljuk meg, mi lehet a kiváló gondolat? Mi az, amihez ragaszkodunk, amit esetleg elvárunk, ami idáig vezetett? Használjuk a Világáthidaló erejét ahhoz, hogy „meghalassznuk” mindezt és engedjük el. Minél görcsösebben ragaszkodunk valamihez, vagy valakihez annál gyorsabban illan el. Gondoljunk csak arra, amikor homokot tartunk a kezünkben. Minél erősebben zárjuk „óvó” kezeinkbe, annál gyorsabban pereg ki ujjaink közül. Engedjük, hogy terheink felemelkedjenek Ezzel a „gyász” folyamattal nem kell egyedül megbirkóznunk! Ha szükségét érezzük, nyugodtan keressünk fel egy barátot, gyógyítót. Tudatosan nézzünk szembe a rideg tényekkel és érezzük, ahogy ezek a mázsás terhek felemelkednek vállunkról. Ekkor láthatjuk meg a nyilvánvalót és ekkor léphet csak be a Mindenség támogató energiája. Ne Adjuk fel, hanem adjuk FEL!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Egyesítek, hogy kiegyenlítsek
Vonzva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.