Kin 59* Kék Rezonáns Vihar* 07.21

alázatA Rezonáns Vihar átalakító erejével tör be hozzánk, magával ragadva mindazt, ami az elmúlt napokban levált rólunk. Engedjük, hogy a vihar hozta tisztító eső, elmosson minden olyan korlátot, mely akadályt képez jelenlegi és jövőbeli énünk között.

Elérkeztünk az Égenjáró hullámvarázs feléhez, így most álljunk meg egy picit és töltődjünk fel, hogy új erőre kapva haladhassunk tovább az úton. Mindazt, ami tegnap elénk tárult, ma tudatosan felajánlhatjuk és elengedhetjük, hogy helyét valami új minőség tölthesse be. Figyeljük meg milyen felszabadító érzés amint ettől a már régóta cipelt tehertől megszabadulunk, és szeretettel elengedjük. Bár a Rezonáns tónussal a hullámvarázs cselekvési fázisába léptünk, ma mégis inkább pihenjünk meg, álljunk be belső erőközpontunkba, hogy megleljük a stabilitásunkat és kivárjuk, hogy elüljön a Vihar tombolása. Minél inkább küzdünk az elemek ellen, annál inkább csak kiszipolyozza energiáinkat. Emlékezzünk csak, hogy a természetben, még a legerősebb fák is megtörhetnek, míg a fű csupán békésen ringatódzik az örvényben. A Vihar az alázatra tanít ma bennünket. Képesek vagyunk e meghajolni a Mindenség akarata előtt és elfogadni, amit hoz, vagy küzdünk ellene, és „belereccsenünk”? A Döntés csakis rajtunk múlik. Itt az ideje megtanulnunk újra hinni.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.