Kin 57* Vörös Felhangos Föld* 07.19

earthweb_constanzaehrenhausMár csak 6 nap van hátra a Vihar Évünkből, mely alaposan átmozgatta életünk energiáit. Most a Sas hónapjában ismét szárnyalhatunk, új reményekkel és lelkesedéssel feltüzelve indulhatunk neki a következő évnek. Azonban mint azt tudjuk gyökerek nélkül nem lehet repülni. Ahhoz hogy szárnyalásunk ne alakuljon át „elszállásba,” le kell horgonyozzuk tudatunkat az itt és most-ba, hogy észre vegyük a mában megjelenő lehetőségeinket.

A Vörös Föld figyelmeztetése ma a váratlan események formájában érkezik meg hozzánk. Olyan véletlenszerű fordulatok történhetnek, melyeket elsőre talán fel sem ismerünk, csak kicsit később nyernek majd értelmet. A mai nap arra kér, hogy maradjunk nyitottak a változtatásra, ne agyaljunk a miérteken és semmiképpen ne hozzunk elhamarkodott döntéseket.  Engedjük, hogy szépen lassan kibontakozhasson előttünk a lényeg. Mind a Felhangos tónus mind a Vörös Föld minősége ma segíti az összpontosítást, a belső egyensúlyt. Töltekezzünk fel erőközpontunkból, hogy lendületet véve indíthassuk meg az Égenjáró hullámvarázs cselekvő szakaszát.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Lépjünk kapcsolatba a Föld és az Ég energiával akár vizualizációval, vagy akár fizikailag. Használjuk kis a jó időt és feküdjünk ki a fűbe egy kicsit. Lássuk, érezzük, ahogyan keresztüláramlik rajtunk, a Föld vasmagkristályából áramló erő egészen a Galaktikus Napig. Váljunk csatornává és engedjük, hogy átjárjon, feltöltsön bennünket életerővel. Legyünk nyitottak és forduljunk kicsit befelé, hallgassuk meg, mit súgnak érzékszerveink, merre felé induljunk el. Ha nyitottak és türelmesek vagyunk, akkor a felfedezés és az elmélyülés, kaput nyithat az új tapasztalásokra.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.