Kin 55* Kék Elektromos Sas* 07.17

Eagle-Dancer-WomanAz elmúlt két nap konklúziójaként, ma a Sas minősége határozza meg számunkra az új víziókat, új utakat, melyeket még be kell járjunk mielőtt célba érünk. Az Égenjáró hullámvarázsban megjelenő Sas minőségei ma felhívják figyelmünket a mások szolgálat és önmagunk igényeinek egyensúlyára.

Az Égenjáró kíváncsi felfedezési vágyához ma társul a Sas nyugodt „emelkedettsége” mely segítségével felszárnyalhatunk, hogy jobb rálátást kaphassunk az előttünk álló időszakra. A Sas arra figyelmeztet, hogy bízzunk önnön képességeinkben és kövessük álmainkat, hisz a Nap hullámvarázsban már megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek, ha elszánjuk rá magunkat. Engedjük el kétségeinket és minden hozzájuk fűződő gondolati mintát. Hallgassunk megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Ne feledjük, hogy teremtő erővel rendelkezünk. Minden kimondott szó, de még a gondolatok is hatalmas erővel bírnak. Használjuk ki a mai napot arra, hogy újra gondoljuk céljainkat és kidolgozzuk a hozzá vezető lépéseket. Használjuk ki az Elektromos tónus kreativitását, hogy egy új szintre emelkedhessünk.

Az Égenjáró bátorságot és kitartást nyújt céljaink eléréséhez, de mit sem érünk, ha nem látjuk át célkitűzéseinket, ha nem használjuk fel az elmúlt 2 nap tanításait. Meditációban kapcsolódjunk össze Szellemi vezetőnkkel. Használjuk ma a Sas és Égenjáró „magaslati nézőpontjait és emelkedjünk felül a félelmeken, a konfliktusokon, hogy megláthassuk a mögöttes vezettetést.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Aktiválok, hogy teremtsek,
Megkötve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

3. Tónus:
Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.