Kin 53* Vörös Mágneses Égenjáró* 07.15

Kreatív-Spiritulis-Felszabadítás-haladó-tanfolyamA Vörös Mágneses Égenjáró minőségével kezdetét veszi Vihar évünk utolsó hullámvarázsa. Ebben a 13 napban lehetőséget kapunk arra, hogy felkészüljünk az átlépésre, egy új ciklusba. AZ Égenjáró fűtötte kíváncsiság, mindig arra ösztönöz, hogy kilépjünk komfortzónánkból és felfedezzünk új területeket, új határokat.

Ebben a 13 napban előfordulhat, hogy kissé nehézkesebbnek érezzük életünk folyását, valahogy semmi nem úgy és akkor alakul, ahogyan azt mi szeretnénk. Leginkább visszahúzódnánk, magunk csendességébe. Ne tegyük, mert nem ennek van itt az ideje! A Sas hónapjának vége feléjárunk, most kihasználva az Égenjáró hullámvarázs nyújtotta lehetőségeket, feltárulhatnak előttünk a következő év víziói, melyek új lendülettel és reménnyel töltenek fel. Bízzuk a 13. hónapra régi, berögzült szokásainkat és lépjünk ki belőlük. Engedjük, hogy lezáruljon egy régi korszak, hagyjuk hátra a múlt fájdalmas emlékeit hogy tisztán és tanulságokkal felvértezve lépjünk át a következő évünkbe.

A mai napon szokás szerint bevonzzuk azon területeket, mintákat melyekben túl régóta tengődünk különösebb haladás nélkül. Ezzel kell dolgozzunk a következő 13 napban. Ne feledjük, bármily nehéznek is tűnhet ez a feladat, nem merült volna most fel, ha a Mindenség nem érzi úgy, hogy elérkezett az idő ahhoz, hogy megoldjuk, feloldjuk őket. Teremtsünk egyensúlyt a produktív visszavonultság és a külső cselekvés között, hogy ezzel is biztosítsuk előre jutásunkat. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.