Kin 49* Vörös Planetáris Hold* 07.11

night-moonA Vörös Planetáris Holddal kiteljesedik a Sárga Nap Hullámvarázs, amikor is mindazt, akivé váltunk, végre a Fénybe emelhetjük és megmutathatjuk a nagyvilágnak. Ugyanakkor a Hold ma felhívja figyelmünket a határok kérdéskörére. Vajon meg tudjuk e húzni érzelmi határainkat, vagy hagyjuk, hogy a külső tényezők ziláljanak szét bennünket.

Az elmúlt napokban Önmagunk finomítása, tökéletesítgetése volt a feladat anélkül, hogy ítélkeznénk, vagy becsmérelnénk magunkat. Mint azt tudjuk a Hold bolygónak önmagában nincsen fénye, ő csupán a Nap fényét tükrözi vissza. Éppen ezért nem meglepő, hogy ezen a napon van a csúcsfokán a Nap hullámvarázs, hiszen a Nap fénye ma valóssággá válik a Hold visszatükröződésében.
A Hold mindent elmosó energiái, ma igen felfokozott érzelmeket generálhatnak. Figyeljünk meg ma minden olyan szituációra, ami érzelmileg felkavar bennünket (hevesebb indulatok, fellángolások), mert ezek azok a területek melyeknél még érzelmi tisztítás szükséges ahhoz, hogy Napunk tisztán ragyoghasson. Találjunk vissza belső erőközpontunkra, melyet az elmúlt hullámvarázsokban már megerősítettünk és onnan feltöltekezve, megerősödve cselekedjünk. Így szabad folyást engedhetünk érzelmeinknek úgy, hogy nem merüljünk el bennük.  Észleljük, tudatosítsuk az okokat, de engedjük is el. Fedezzük fel a jelenben rejlő lehetőségeket és a bennünk rejlő értékeket, mert ezek támogatják növekedésüket, kiteljesedésünket. Ebben támogat bennünket ma a Hold és a Nap. Bátran vállalhatjuk fel belső fényünk ragyogását melyen az elmúlt napokban oly sokat dolgoztunk!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

 Mantra:
Tökéletesítek, hogy tisztítsak,
Előállítva az áramlást.
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.