Kin 46* Fehér Rezonáns Világáthidaló* 07.86

Karma.es_.elozo_.elet_.horoszkopA Nap hullámvarázsban megjelenő Rezonáns Világáthidaló, a teljes megadásra kér. A Hullámvarázs 7. napja mindig egy kisebb fajta megtorpanást hoz. A Rezonáns tónus arra kér, hogy pihenjünk meg és közben tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire. Lássuk meg milyen tényezők azok, melyek akadályozzák kiteljesedésünket, önelfogadásunkat.

Engedjük el a külső cselekvési igényt és ma fókuszáljunk inkább a belső tisztogatásra/cselekvésre. Lazítsunk el, keressük fel belső forrásunkat, hogy feltöltekezhessünk. Adjunk magunknak időt és teret ahhoz, hogy kifújjuk magunkat és elengedjük az elmúlt napok feszültségét. Hagyjuk, hogy az eddigi információk leülepedjenek bennünk és átformálódjanak. Engedjük el az irányítás utáni vágyat és szűrjük meg az információkat, hogy mindaz, ami az elmúlt napok során a felszínre került, de jelenleg nem szolgálja céljainkat, elengedhessük. Lássuk meg azon illúziókat, melyek a múlt látszólagos biztonságához láncolnak bennünket és rázzuk le magunkról. Itt és most egy ÚJ ÉN születésének részesei vagyunk. Egyszerűen „ürüljünk ki”, hogy feltöltődhessünk a Mindenség kiapadhatatlan forrásából.

A tizenharmadik hónap vége felé járunk; Vihar évünk utolsó napjait tapossuk. 16 nap múlva véget ér a Vihar átalakulásokkal és érzelmi hullámokkal teli éve és kezdetét veszi az Újrakezdés, a Teremtés éve, melyet a Sárga Kristályos Mag kódol. Használjuk ki a hátralévő napokat arra, hogy megbékélve a múlttal, szeretettel és békével hátrahagyjuk sérüléseinket, félelmeinket és elavult nézeteinket, hogy helyét valami friss, új és eleven vehesse át.

 Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra:
Levezetek a kiegyenlítés érdekében
Ösztönözve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az alkalom rezonáns tónusával.
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.